BOMBER

Τρέλα στην τρέλα του… αρχηγού

Τρέλα στην τρέλα του… αρχηγού
Eurokinissi

Ο «νεοπρόεδρος» του ΣΥΡΙΖΑ θέλει λέει τα… κεφάλια δημοσιογράφων που τόλμησαν να αφήσουν εναντίον του… σεξουαλικά υπονοούμενα.

Ο κ. Κασσελάκης ζήτησε - ουσιαστικά – να απολυθεί από τον ΣΚΑΙ ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς επειδή δήθεν άφησε υπονοούμενα για την ημέρα που ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα καταταγεί στο στρατό και τι θα γίνει όταν θα πάει στο γυμναστήριο του στρατοπέδου… Καταρχήν δεν θυμάμαι άλλη φορά πολιτικός αρχηγός να ζητήσει τόσο ωμά και δημοσίως την απόλυση δημοσιογράφου. Ειλικρινά δεν γνωρίζω τις προθέσεις του Γιώργου Αυτιά, ούτε και είμαι συνήγορός του. Όμως μισό λεπτό. Ο κ. Κασσελάκης εδώ και τρεις μήνες που βρίσκεται στην επικαιρότητα πουλάει – επικοινωνιακά - την σεξουαλική του ζωή σε όλα τα κανάλια. Έχει βγει σε όλες τα πρωϊνάδικα και μιλάει συνεχώς για τον έρωτά του με τον Τάιλερ. Για το πώς γνωρίστηκαν, το πώς ερωτεύτηκαν, το πώς παντρεύτηκαν και το πώς θέλουν να κάνουν παιδιά… Και τον πείραξε ο Αυτιάς; Έλα Χριστέ και Παναγία… Όλοι του οι συγγενείς έχουν βγει μέχρι και σε πολιτικές εκπομπές να μας πουν πόσο περήφανοι είναι που ο Στέφανος παντρεύτηκε έναν άντρα. Εδώ μας έλεγε ότι πήγαινε στα μοναστήρια και προσευχόταν να μην είναι ομοφυλόφιλος και τον πειράζουν τα υπονοούμενα; Και θέλει να απολυθεί ο ΑυτΚασσελάκης ιάς; Έλα Χριστέ κι Απόστολε… Ο άνθρωπος που ανήγαγε την ιδιωτική του ζωή και το κρεβάτι του σε πολιτικό talk of the town δεν δέχεται κριτική; Δηλαδή ο ίδιος θα επιβάλει σε 10 εκατομμύρια Έλληνες την σεξουαλική του ατζέντα με το έτσι θέλω και οι υπόλοιποι Έλληνες δεν θα τολμούν να πουν τίποτα για τον Κασσελάκη;

Και ποιος είναι επιτέλους αυτός ο κ. Κασσελάκης; Ο Πάπας της Ρώμης ή καμιά ιερή αγελάδα; Ας τον πληροφορήσει κάποιος ότι στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ισονομία και ότι δίνεις στη ζωή παίρνεις. Άμα πουλάς τρέλα, θα πάρεις τρέλα… Δεν γίνεται εσύ να πουλάς τρέλα και να ζητάς μετά σοβαρότητα.