BOMBER

Ο Κασσελάκης διώχνει κρατικούς λειτουργούς από το γραφείο του

Ο Κασσελάκης διώχνει κρατικούς λειτουργούς από το γραφείο του

Ο άνθρωπος το έχει κάψει εντελώς και λειτουργεί πλέον ως αυτοκράτορας, ενώ δεν είναι καν βουλευτής

Χθες Παρασκευή έκανε το απίστευτο. Έδιωξε τον Πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ με σκαιότατο τρόπο μέσα από το γραφείο του!

Απρεπής και θρασύτατος λοιπόν, όπως έκανε και πριν λίγους μήνες με την Δόμνα Μιχαηλίδου σε ένα σχολείο για παιδιά με ειδικές δεξιότητες.

Ο λόγος λοιπόν για τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος επισκέφτηκε χθες το ΚΕΘΕΑ δήθεν να μιλήσει με εργαζόμενους. Εκεί βρέθηκε βεβαίως ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ ο κ. Χρίστος Λιάπης ο οποίος τόλμησε να πει δυο λόγια για το νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Εκείνη την ώρα, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του είπε: «Δεν σας αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά εδώ μέσα. Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος. Σας παρακαλώ να αποχωρήσετε…». Αναρωτιέμαι λοιπόν από πού τον διώχνει ο Κασσελάκης; Από το σπίτι του; Από το χωράφι του στο Τέξας; Και με ποια ιδιότητα, τον διώχνει; Αφού ο κ. Κασσελάκης δεν είναι καν βουλευτής του ελληνικού έθνους, άρα δεν έχει καμία θεσμική ιδιότητα. Ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ καλώς ή κακώς είναι δημόσιος λειτουργός, έστω και διορισμένος. Πάντως έχει μια θεσμική ιδιότητα. Ο κ. Κασσελάκης τι είναι; Αυτοκράτορας ή βασιλέας; Κάποιος εκ των κακών συμβούλων του πρέπει να του εξηγήσει ότι η ιδιότητα «ιδιοκτήτης κόμματος» δεν φτάνει για να προσβάλει θεσμικούς παράγοντες και να διώχνει προέδρους οργανισμών. Ντροπή και αίσχος! Αυτά για να μην απορείτε για ποιο λόγο, ο ΣΥΡΙΖΑ κονταροχτυπιέται με το ΚΚΕ για την τέταρτη θέση.