BOMBER

Ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει βιομηχανία γεννήσεων για ΛΟΑΤΚΙ ζευγάρια;

Ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει βιομηχανία γεννήσεων για ΛΟΑΤΚΙ ζευγάρια;

Απίστευτα πράγματα ισχυρίζεται το «κόμμα Κασσελάκη» στην πρόταση νόμου που κατέθεσε για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών

Δυστυχώς, η πρόταση νόμου που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει πλήρως αυτό που είχαμε επισημάνει από το Newsbomb.gr ότι ο νέος πρόεδρος της Κουμουνδούρου ήρθε στην Ελλάδα μόνο με γκέι ατζέντα.

Η πρόταση νόμου που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και την οποία υπογράφουν όλοι οι βουλευτές του περιλαμβάνει 16 άρθρα και ζητούν γάμους, τεκνοθεσία και υποβοηθούμενη αναπαραγωγή για ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια.

Μας ενημερώνει μάλιστα το κόμμα του Στέφανου και του Τάιλερ ότι τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ είναι εξ ορισμού δημοκρατικά, κοινωνικά φιλελεύθερα και προοδευτικά! Και μάλιστα μας διαμηνύουν ότι επιβάλλεται η άμεση ικανοποίησή τους.

Μας πληροφορούν ότι ο γάμος είναι ατομικό δικαίωμα και θέλουν κι αυτοί να το απολαύσουν… Κάτι σαν τούρτα παγωτό δηλαδή… Το βασικό τους επιχείρημα είναι ότι το Σύνταγμα της Ελλάδας δεν διευκρινίζει αν στο γάμο ο ένας πρέπει να είναι άντρας και ο άλλος γυναίκα. Μιλάμε για ουρανομήκεις ασυναρτησίες που δεν έχουν αρχή, μέση και τέλος.

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, πάνε ένα βήμα παραπέρα ορίζοντας τον γάμο όπως αυτοί θέλουν, ως μια «ελεύθερη, συναινετική δημιουργία μιας κοινότητας αγάπης και αλληλεγγύης μεταξύ των προσώπων, η οποία βιώνεται, ανεξάρτητα από το φύλο ή τα χαρακτηριστικά φύλου αυτών». Ο γάμος λοιπόν σύμφωνα με το κόμμα του Στέφανου και του Τάιλερ είναι μια κοινότητα αγάπης (;). Σαν να λέμε κοινόβιο, όλοι μαζί κι ότι κάτσει…

Το χειρότερο όλων είναι ότι ζητούν την νομιμοποίηση παρένθετης μητέρας για να υιοθετούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι. Παιδιά κατά παραγγελία δηλαδή, όπως το είχε περιγράψει ο Κασσελάκης που θέλει με αυτό τον τρόπο να αποκτήσει όπως λέει δύο αγόρια… Οι άνθρωποι με αυτό τον τρόπο είναι ξεκάθαρο ότι στήνουν μια ολόκληρη βιομηχανία γεννήσεων και εμπορευματοποίησης των παιδιών και δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι όλο αυτό είναι αποτέλεσμα αφέλειας.

Είναι τόσο καλά δομημένο νομικίστικα όλο αυτό το ειδεχθές επιχείρημα που μόνο αφελές δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις.

Εδώ τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν όχι μόνο πολιτικά αλλά και κοινωνικά. Επιχειρείται διάλυση της κοινωνικής συνοχής με συγκεκριμένο σχέδιο. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά την άρση όλων των περιορισμών για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, προτείνοντας τόσο την ιατρική υποβοήθηση, με τη συναίνεση των εμπλεκομένων μερών (κρυοσυντήρηση), όσο και με την παρένθετη αναπαραγωγή.

Το μέγα πρόβλημα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανείς να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις για να διαφυλάξει τον ιερό θεσμό της οικογένειας, τον θεσμό που κράτησε όρθιο το έθνος και σήμερα είναι σημαντικότερος από ποτέ. Κανείς. Ούτε πολιτικός, ούτε Ιεράρχης.