BOMBER

Ομόφυλα ζευγάρια: Δεν άνοιξε ρουθούνι

Ομόφυλα ζευγάρια: Δεν άνοιξε ρουθούνι

Παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τις κορώνες των αντιφρονούντων δεξιών, μήδε παραιτήθηκε κάποιος, μήδε βγήκε στο… αντάρτικο.

Ένας – ένας οι υπουργοί και οι υφυπουργοί της κυβέρνησης μετά το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο άρχισαν τις μεγαλειώδεις κυβιστήσεις κάτι που η στήλη μας σας είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή. Οι περισσότεροι άρχισαν ήδη να λένε ότι απλά θα απέχουν από την ψηφοφορία, ενώ κάποιοι άρχισαν να λένε ότι τελικά θα το ψηφίσουν γιατί πείστηκαν!

Μιλάμε για απίστευτη παρωδία, η οποία έρχεται να κουμπώσει με την αστεία στάση της Εκκλησίας της Ελλάδας η Σύνοδος της οποίας δεν αποφάσισε ούτε λαοσυνάξεις, ούτε δημοψήφισμα, ούτε κάποια άλλη σθεναρή αντίσταση.

Όλοι λοιπόν δεμένοι στις καρέκλες τους κι απ’ εδώ παν οι άλλοι. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Η μεγάλη ελπίδα του «συστήματος» είναι ότι μέχρι τις ευρωεκλογές όλα αυτά θα έχουν ξεχαστεί από τον ελληνικό λαό και στις κάλπες θα είναι όλοι… νικητές!

Μέχρι τότε θα βγάζουν στα ΜΜΕ διάφορα παπαγαλάκια Συνταγματολόγους να μας λένε ότι ο γάμος και η οικογένεια είναι μια νομική διαδικασία. Και απορεί κανείς πώς αυτοί οι τύποι έγιναν Συνταγματολόγοι όταν ξέρουν ότι η οικογένεια καθίσταται πρωταρχική και θεμελιώδης μορφή κοινωνικής οργάνωσης.

Γιατί οι συνταγματολόγοι – παπαγαλάκια αποσιωπούν το γεγονός ότι τελεί υπό συνταγματική προστασία η οικογένεια και αποτελεί αντικείμενο προστατευτικών ρυθμίσεων από πλήθος διατάξεων του δημοσίου δικαίου; Αξίζει να διαβάσει κανείς αυτούσιο το άρθρο 21 παρ. 1 εδ. 1 του Συντάγματος:

"Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους". Το Σύνταγμα – κατ’ εξαίρεση μάλιστα από άλλες διατάξεις του – αιτιολογεί εδώ τον σκοπό της προστασίας της οικογένειας: Είναι "θεμέλιο της συντήρησης και της προαγωγής του Έθνους".

Τι ακριβώς διδάσκουν στα παιδιά μας όλοι αυτοί οι πρόθυμοι Καθηγητές Πανεπιστημίου;

Τα τελευταία χρόνια οι δυτικές κοινωνίες αντέδρασαν υγιώς στην καταπίεση που είχαν οι ομοφυλόφιλοι, δημιουργώντας ένα περιβάλλον γνήσιας κοινωνικής ανεκτικότητας. Από την ανεκτικότητα όμως, μέχρι τη νομοθετική απονομή πλήρους προβαδίσματος στην ομόφυλη σχέση, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Εδώ επιχειρείται να οριστεί ως «αντικανονικότητα» η ετεροφυλία.

Και πιστεύουν ότι μέχρις τις ευρωεκλογές θα τα έχουμε ξεχάσει όλα αυτά…