BOMBER

Σωθήκαμε: Ο Λοβέρδος φτιάχνει κόμμα!

Σωθήκαμε: Ο Λοβέρδος φτιάχνει κόμμα!

Η είδηση είναι ακόμα πιο αστεία κι από το γεγονός ότι ο Κασσελάκης πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο για τον τόπο ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής αλλά δεν το βάζει κάτω. Στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου 2023 απέτυχε να επανεκλεγεί βουλευτής, λόγω της μεγάλης αγάπης που έχει ο ελληνικός λαός στο πρόσωπό του κι έτσι αποφάσισε να ιδρύσει δικό του κόμμα με το οποίο θα κατέλθει στις ευρωεκλογές! Είδε κι απόειδε που δεν τον κάνει υπουργό ο Μητσοτάκης και απογοητεύθηκε ο άνθρωπος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στο Κέντρο» στο ERTNEWS ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα θα κινείται στον πολιτικό χώρο ανάμεσα στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Πιθανή ονομασία του κόμματος θα είναι το ΕΜΠΡΟΣ. Την κάνει την δουλειά α λα Μακρόν. Μιλάμε για σίγουρη επιτυχία. Θα σαρώσει… Όπως σάρωσε και τον Απρίλιο του 2013 όταν ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα». Μα και πριν από αυτό το Δεκέμβριο του 2012 είχε ιδρύσει την Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχία (ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.). Άλλη επιτυχία αυτό.

Επάγγελμα ιδρυτής κομμάτων, ο Λοβέρδος. Και χρήσιμος. Όλα τα χρόνια ως υπουργός υπηρέτησε τις μνημονιακές επιταγές της τρόικας με τον καλύτερο τρόπο.

Παίζει ντραμς σε πανηγύρια, παίζει τένις, παίζει μπάσκετ, βγάζει το σκύλο του στα κανάλια, τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβετε ότι θέλει να μας σώσει;