BOMBER

Κάντε τον Καπουτζίδη πρωθυπουργό μπας και ηρεμήσει

Κάντε τον Καπουτζίδη πρωθυπουργό μπας και ηρεμήσει

Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο Καπουτζίδης. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος και το συνάφι του κάνουν κουμάντο σε όλο το μιντιακό κατεστημένο αισθάνονται λέει παραγκωνισμένοι

Το νέο φρούτο της γκέι δημοσιότητας, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ξεσάλωσε μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και πήρε φόρα τα κανάλια σπέρνοντας δηλώσεις διχόνοιας. Σε συνέντευξή του είπε το απίστευτο: «Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, από τη στιγμή που είσαι ομοφυλόφιλος σε έχουν πιο κάτω από έναν δολοφόνο, έναν βιαστή. Καταλαβαίνετε ποια ήταν η αφετηρία μας, ποια σκέψη πρέπει να ξεριζώσουμε;».

Άρχισαν πάλι την αυτοθυματοποίηση και την κλάψα… Εδώ κολλάει η έκφραση «κοίτα ποιος μιλάει».

Ποιος; Ο Καπουτζίδης. Ένας άνθρωπος που από το τίποτα έγινε ηθοποιός, παρουσιαστής, σεναριογράφος, ειδικός γιουροβιζιονολόγος, συνομιλητής πρωθυπουργών και πρόσφατα παράγοντας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Αφού λοιπόν έβγαλε ένα σκασμό λεφτά από την τηλεόραση τώρα λέει ότι η κοινωνία δεν αποδέχεται τον ίδιο και τους όμοιούς του!

Μια χαρά σας αποδέχεται φίλε μου. Και στις πρώτες θέσεις στα θεωρεία της Βουλής σε είχε το σύστημα μαζί με τους ομόσταβλούς σου να καμαρώνετε και να κάνετε καρδούλες. Γίνατε παράγοντες και συνομιλητές της εξουσίας. Τι άλλο θέλετε; Σε όλα κάνετε κουμάντο. Στη show biz, στη δημοσιογραφία, στις εκπομπές, στα site, παντού οι φάτσες σας είναι… πρώτη μούρη στο Καβούρι.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ τα social media ασχολούνται μαζί σας και σας αποθεώνουν. Τώρα το πολιτικό σύστημα σας έβαλε και στα έδρανα της Βουλής.

Αφήστε λοιπόν τις εξάρσεις μίσους και διχόνοιας και σταματήστε να διχάζετε την ελληνική κοινωνία. Δεν σας φτάνουν αυτά που πήρατε; Τόσο αχάριστοι είσαστε στο συνάφι σας;

Τι άλλο θέλει ο Καπουτζίδης; Μήπως θέλει να τον διορίσουν πρωθυπουργό; Εδώ που φτάσαμε δεν θα μου φανεί τίποτα περίεργο. Θα τα δούμε όλα σε αυτή τη χώρα.

Αλλά μια χαρά σου τα είπε η στιχουργός Αφροδίτη Μάνου.

Η κυρία Μάνου προχώρησε σε μια ανάρτηση - ξέσπασμα εναντίον του Γιώργου Καπουτζίδη, αφού διάβασε τα απόσπασμα από τη συνέντευξή του στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου.

Η τραγουδίστρια και στιχουργός αναδημοσίευσε ένα άρθρο με την ατάκα του ηθοποιού: «Και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, αν είσαι ομοφυλόφιλος, σε έχουν πιο κάτω από δολοφόνο».

Μέσα από το προφίλ της στο Twitter, η Αφροδίτη Μάνου έβρισε τον Γιώργο Καπουτζίδη, αποκαλώντας τον, μεταξύ άλλων, «αχάριστο».

Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Τι λες βρε αχάριστο, μαλακι...ο, που σ' αγκάλιασε όλη η Ελλάδα, σε χάρηκε, αναγνώρισε τη δουλειά σου και σ' έκανε πλούσιο; Τι πας να κάνεις και θες να προκαλέσεις τον πιο ανεκτικό και ανοιχτόκαρδο λαό και να τον εξαναγκάσεις σε μίσος;».

Πόσο δίκιο έχει η Μάνου…