Στέφανος Κασσελάκης: Πρόεδρος από τα μπουζούκια και τα πανέρια…

Ο Στέφανος Κασσελάκης πιστεύει ότι το να διαφημίζει τις εξόδους του στα μπουζούκια δεν τρέχει κάστανο, αντίθετα ενισχύει το πολιτικό του προφίλ
Στέφανος Κασσελάκης, Κωνσταντίνος Αργυρός
1'

Βγήκε πάλι σε μια ψυχαγωγική εκπομπή για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και είπε: «Δεν τρέχει κάτι αν ένας νέος πρόεδρος, ακομπλεξάριστος εμφανιστεί στα μπουζούκια και τον λούζουν με λουλούδια επειδή χαλαρώνει με έναν φίλο του για έναν φίλο του. Οι πολίτες είναι έτοιμοι για νέα σχέση πολιτικών και πολιτικής, τέλος στον ξύλινο λόγο. Θέλουν πολιτικούς να είναι μέσα στην κοινωνία, να είναι λαϊκοί».

Αυτά μάλλον του τα λένε οι Αμερικανοί σύμβουλοι επικοινωνίας που έχει. Ότι οι Έλληνες θέλουν τέτοιους πολιτικούς. Μπουζούκια, χαβιάρι και… Βελουχιώτη Άρη… Προφανώς του μετέφεραν την … ιστορική ατάκα του μακαρίτη του Βαγγέλη Γιαννόπουλου επί των αλήστου μνήμης ημερών του «πασοκιστάν» που είχε πει ότι τα μπουζούκια δεν είναι σκυλάδικα αλλά πολιτιστικά κέντρα.

Όμως τον Στέφανο δεν τον νοιάζει τίποτα. Είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να βρίσκεται στην επικαιρότητα με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο… Άλλωστε όπως έχει πει τους περισσότερους τους έχει «χ@σμ...» και άμα λάχει μπορεί να μας «ξεσκίσει».

Εδώ δεν το πείραξε που έγινε viral το στιγμιότυπο που είναι αγκαλιά με τον Tyler και τη Farlie σε ένα δειλινό στην παραλία.... Τι να πεις, τι να γράψεις; Ας καταλάβει ο καθένας ότι θέλει, ας ερμηνεύσει το όποιο μήνυμα με τον τρόπο που θέλει.
Πόση τρέλα να αντέξει ακόμα αυτός ο δυστυχισμένος τόπος;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή