ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Έρχεται συνέντευξη - φωτιά για την παρενόχληση στην ΕΥΠ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Έρχεται συνέντευξη - φωτιά για την παρενόχληση στην ΕΥΠ
Φωτογραφία αρχείου από το Pixabay

Η υπόθεση απασχόλησε την περασμένη εβδομάδα την επικαιρότητα με αφορμή τις καταγγελίες μιας υπαλλήλου της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών η οποία έχει κινηθεί νομικά κατά πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της Υπηρεσίας 

Η 40χρονη υπάλληλος της ΕΥΠ επικαλείται - απευθυνόμενη στη Δικαιοσύνη- τρεις μάρτυρες που φέρονται να έζησαν όσα βίωνε τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως τις φορτικές πιέσεις που δεχόταν. Το θέμα έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και ενημερωτικά site και πήρε διαστάσεις.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι ο δικηγόρος της 40χρονης υπαλλήλου της ΕΥΠ δέχθηκε δεκάδες δημοσιογραφικά αιτήματα προκειμένου η πελάτης του να παραχωρήσει συνέντευξη.

Ο δικηγόρος της μετέφερε το αίτημα και όπως μαθαίνουμε η καταγγέλουσα δέχθηκε να παραχωρήσει συνέντευξη η οποία, πολύ σύντομα, θα δημοσιευθεί και θα προκαλέσει σεισμό, αφού τα πράγματα θα ειπωθούν με ονόματα και διευθύνσεις.

Θυμίζουμε ότι το Νewsbomb.gr αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης μέσα από τη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε από την 40χρονη πράκτορα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών στις 16 Φεβρουαρίου 2020 αλλά και μέσα από το συμπληρωματικό υπόμνημα που κατατέθηκε ακολούθως.

Η 40χρονη προσελήφθη στην ΕΥΠ το 2009 και το 2015 ανέλαβε νευραλγική θέση σε μονάδα της ΕΥΠ στη βόρεια Ελλάδα. Στη Μονάδα που ανέλαβε επικεφαλής είχε υπηρετήσει για έξι χρόνια ως διοικητής και ο πατέρας της, αξιωματικός του Στρατού που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Μάλιστα, η 40χρονη επέστρεψε στο σπίτι των παιδικών της χρόνων (αφού της παραχωρήθηκε το σπίτι του διοικητή της Μονάδας μέσα στις υπηρεσιακές εγκαταστάσεις).

Όπως περιγράφει στη μήνυσή της, το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΥΠ άρχισε να την παρενοχλεί από το 2016. Όπως περιγράφει, έδειχνε «πατρικό ενδιαφέρον» και ήθελε να γνωρίσει το σύντροφό της. Όταν αυτό έγινε άρχισε να της λέει ότι «δε σου αξίζει αυτός ο άντρας» και να της στέλνει μηνύματα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Σεξουαλική παρενόχληση στην ΕΥΠ: Η σουίτα, τα εσώρουχα και τα «ροζ» sms