ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Κυβέρνηση τσαρλατάνων: Μας «φέσωσαν» με το πολυνομοσχέδιο και τώρα χαλαρώνουν με τον καφέ στο χέρι!

Κυβέρνηση τσαρλατάνων: Μας «φέσωσαν» με το πολυνομοσχέδιο και τώρα χαλαρώνουν με τον καφέ στο χέρι!

Αναισθησία, αδιαντροπιά, ανευθυνότητα. Τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση των «διαπραγματευτών», η οποία, αντί να σιωπά απέναντι στο έγκλημα που διαπράττει σε βάρος μιας ολόκληρης χώρας, προκαλεί σε κάθε δυνατή ευκαιρία.

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr τον «κουρασμένο» υπουργό της «διαπραγμάτευσης»...

Λίγες μόλις ώρες μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου της ντροπής, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης εμφανίστηκε από το Ηράκλειο της Κρήτης χαλαρός και χαμογελαστός να πίνει το καφεδάκι του, στο περιθώριο του 3ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ Τροφίμων που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Την ώρα, λοιπόν, που η κυβέρνηση στερεί ακόμη και τον καφέ από τον Έλληνα, ανεβάζοντας κατακόρυφα την τιμή του με νέο «χαράτσι» διά του πολυνομοσχεδίου, ο κ. Σταθάκης βρίσκει πως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για χαμόγελα και selfies.

Ειλικρινά, είναι να απορεί κανείς. Δεν έχουν τσίπα; Δεν φοβούνται την κοινωνική κατακραυγή; Δεν ανησυχούν;

Αλλά πώς να αισθανθεί ντροπή κάποιος που έχει βολευτεί στην υπουργική καρέκλα και την ίδια ώρα στέλνει μια ολόκληρη χώρα στο στόμα του λύκου;

Παίζετε με τη φωτιά, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, κι όσο συνεχίζετε αυτό το «βιολί», τόσο χειρότερη κι επώδυνη θα είναι για σας η αποκαθήλωση από την καρέκλα της εξουσίας...

Πηγή φωτογραφιών: Cretapost.gr

Σχετικές ειδήσεις