FUN TIME

Βρήκαν απολιθωμένο κρανίο του μυθικού τέρατος Γέτι!

Βρήκαν απολιθωμένο κρανίο του μυθικού τέρατος Γέτι!

Το Γέτι ή Μεγαλοπόδαρος, είναι η ονομασία ενός μυθικού τέρατος που φημολογείται ότι ζει στα Ιμαλάια. Με διάπλαση που θυμίζει μια διασταύρωση ανθρώπου και αρκούδας, έχει γίνει κατά καιρούς αντικείμενο συζήτησης, αφορμή λαϊκών διηγήσεων, καθώς και...βέβαιων συναντήσεων.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η υπερφυσική του χάρη μετακομίζει προσωρινά ως τη Utah των Ηνωμένων Πολιτειών: ένας κάτοικος της πολιτείας, υποστηρίζει πως βρήκε ένα απολιθωμένο κρανίο που ανήκει στο Γέτι (ή "Bigfoot", όπως συνηθίζεται να αποκαλείται). Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο κ. May έψαχνε επί πολύ καιρό να βρει αποδείξεις για την ύπαρξη του μυθικού αυτού πλάσματος.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, έχει ήδη συναντήσει το παράξενο ον "μια-δυο φορές". Ωστόσο, ο κ. May δεν είναι ο μόνος που ισχυρίζεται πως βρήκε αποδεικτικά στοιχεία που πιστοποιούν ότι το Γέτι της...ερήμου ζει. Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο θολές φωτογραφίες, βίντεο, ακόμα και μια σορός.

Η απάντηση όμως του παλαιοντολόγου, ο οποίος εξέτασε την εν λόγω πέτρα, είναι εξίσου ακλόνητη με το υλικό που τη φέρει: "Απλώς ο κ. May παρασύρθηκε από το πώς η πολυκαιρία σμίλεψε την πέτρα, κάνοντάς τη να μοιάζει με απολίθωμα"...