FUN TIME

Όπου ακούς πολλά... φαντάσματα, κράτα και μικρό καλάθι!

Όπου ακούς πολλά... φαντάσματα, κράτα και μικρό καλάθι!
Τα τελευταία χρόνια, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που αποτυπώνουν...

Τα τελευταία χρόνια, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που αποτυπώνουν "φαντάσματα" και "ufo", αντιμετωπίζονται με όλο και μεγαλύτερη επιφύλαξη! Αυτό συμβαίνει γιατί οι τεχνολογικές εξελίξεις, προσφέρουν στους επίδοξους ghostbusters ή ufo hunters, τεράστιες δυνατότητες να "στήσουν" και να σκηνοθετήσουν το "αποδεικτικό" οπτικό υλικό τους!

Πριν από λίγους μήνες, η φωτογραφία του "φαντάσματος" ενός αγοριού στα χαλάσματα ενός γκρεμισμένου σχολείου, είχε κάνει το γύρο του κόσμου! Ενα δημοσίευμα, που αποδείκνυε πανηγυρικά ότι επρόκειτο για πλαστή εικόνα, είχε "χαλάσει" την καλοστημένη απάτη (δες "Το φάντασμα ενός αγοριού, σε σχολείο υπο κατεδάφιση")!

Στις 5 Μαϊου, μια νέα φωτογραφία φαντάσματος, ήρθε να αναστατώσει τη Βρετανία και να αναζωπυρώσει τις συζητήσεις στο διαδίκτυο. Αυτή τη φορά, ήταν ένα πανικοβλημένο ζευγάρι που - σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun"- είδε ξαφνικά στον καθρέφτη του δωματίου του στο ξενοδοχείο Ramada, το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού! Παρά την ταραχή του, πρόλαβε να απαθανατίσει τη μορφή, λίγο πριν εγκαταλείψει τρέχοντας τον... στοιχειωμένο χώρο (κλικ στη φωτογραφία, για μεγέθυνση).

Δύο ημέρες μετά, το www.news.com.au, δημοσίευσε τη λύση του μυστηρίου! Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ιστοσελίδας, "ένοχος" είναι -και πάλι- το iPhone, που έδωσε τη δυνατότητα να "κατασκευαστεί" η φωτογραφία με το φάντασμα του κοριτσιού στον καθρέφτη! Και προς απόδειξη, παρουσίασε και το παρακάτω βίντεο που δείχνει πώς μπορεί ο καθένας να φωτογραφήσει ένα... φάντασμα, με την βοήθεια της τεχνολογίας!

Μαρία Παναγοπούλου

Πηγή: pyles.tv