FUN TIME

8,9 Ρίχτερ-Η Ιαπωνία αντιμέτωπη με τον φυσικό της δαίμονα

8,9 Ρίχτερ-Η Ιαπωνία αντιμέτωπη με τον φυσικό της δαίμονα
Ο σεισμός των 8,9 Ρίχτερ που κτύπησε την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου είναι βέβαια ένας από τους πιο ισχυρούς παγκοσμίως....

Μια ουσιαστική «πρόγευση» υπήρχε στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ο σεισμός των 8,9 Ρίχτερ που κτύπησε την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου είναι βέβαια ένας από τους πιο ισχυρούς παγκοσμίως και οι καταστροφές στις ανατολικές ακτές της νήσου Χονσού είναι τεράστιες. Το ότι έγινε στη θάλασσα σε βάθος 25 χιλιομέτρων και μακριά από κατοικημένη περιοχή ήταν σωτήριο για κτίρια και ανθρώπους, τα διαδοχικά τσουνάμι όμως (ύψους έως και 10 μέτρων) που γεννήθηκαν από τη δόνηση παρέσυραν οικήματα, αυτοκίνητα -ενδεχομένως και ανθρώπους- και στην κυριολεξία έπνιξαν την περιοχή του Σεντάι που ήταν «φάτσα» στο επίκεντρο.

Φυσικά οι μετασεισμοί (6-7 Ρίχτερ) είναι ανάλογοι του αρχικού μεγέθους, ωστόσο ο μεγαλύτερος από αυτούς (7,1 Ρίχτερ, 1 ώρα και 40΄ μετά την αρχική δόνηση) φαίνεται πως ήταν ένας δίδυμος σεισμός αφού έγινε με διαφορετικό επίκεντρο δύο μοίρες περίπου ανατολικότερα. Γι’ αυτό ίσως και τα κύρια κύματα του τσουνάμι ήταν δύο.

Η αστρολογική ανάλυση αυτής της διακεκριμένης φυσικής καταστροφής υποδεικνύει ξεκάθαρα ως «ενόχους» τον Πλούτωνα και τον Άρη και το δυσάρεστο είναι ότι εξ αιτίας κάποιων δεδομένων που θα σας παραθέσω, φαίνεται πως η Ιαπωνία έχει εισέλθει σε μια παρατεταμένη περίοδο δοκιμασιών από ανάλογα φαινόμενα.

Κατ’ αρχάς να επισημάνω πως στην τρέχουσα «Αστρολογική Εφημερία» περιέγραψα τους κινδύνους που κρύβονταν πίσω από το «κρυφό» τετράγωνο του τροπικού Άρη με τον αστρικό Πλούτωνα:

«Ειδικά η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα -η οποία πρακτικά έχει και μεγαλύτερη χρονική εμβέλεια δράσης- απελευθερώνει άγρια ένστικτα και απαιτεί την εγρήγορση των απανταχού μηχανισμών ασφαλείας.

Σε κοινωνικό επίπεδο η τρομοκρατία απειλεί με ένα νέο γύρο βίας και όπου υπάρχουν ανοικτά μέτωπα η άγνοια και η αθωότητα δεν επιτρέπονται.

Το ίδιο «αγριεμένη» μπορεί να είναι και η Φύση, με μόνη διαφορά ίσως την έλλειψη κάποιας συγκεκριμένης... πολιτικής βούλησης».....

...για περισσότερα στο astrology.gr

Διαβάστε επίσης : Συναγερμός στο μισό πλανήτη για το φονικό τσουνάμι