FUN TIME

ΗΠΑ: Ο Μεγαλοπόδαρος άφησε πίσω του ίχνη! (photos)

ΗΠΑ: Ο Μεγαλοπόδαρος άφησε πίσω του ίχνη! (photos)

Ένα μυστηριώδες αποτύπωμα, το οποίο ισχυρίζεται ότι ανήκει στο Μεγαλοπόδαρο, εντόπισε ένας Αμερικανός σε δάσος του Μισισιπή.

Ο Peton Lassiter – εννιά μήνες μετά τη μαρτυρία ενός άλλου κατοίκου της περιοχής ότι είδε μια μεγάλη γκρίζα τριχωτή φιγούρα στο ίδιο δάσος – υποστηρίζει πως το αποτύπωμα δεν μπορεί να είναι ανθρώπινο, αλλά ούτε και αρκούδας, καθώς εκτός του μεγέθους του (9 ίντσες) είχε πάνω λευκές και γκρίζες τρίχες.

«Δεν είναι μόνο το χρώμα των τριχών που δεν ταιριάζει με αυτό μιας αρκούδας, αλλά υπήρχαν και δακτυλικά αποτυπώματα που συναντούνται μόνο στον άνθρωπο και τα πρωτεύοντα θηλαστικά. Είναι πολύ ενδιαφέρον και γεννά πολλά ερωτήματα», ανέφερε εμπειρογνώμονας ο οποίος εξέτασε το εκμαγείο που έφτιαξε ο Peton.

Από την πλευρά του, ο ερευνητής ανεξήγητων φαινομένων David Childers, ο οποίος είχε δει πριν μήνες το μυθικό πλάσμα, στην προσπάθειά του να καταγράψει παραφυσική δραστηριότητα σε μια παιδική χαρά κοντά στο δάσος , ανέφερε: «Ήταν λες και φορούσε ένα δασύτριχο γκρι παλτό. Άκουσα ένα θόρυβο που με τρόμαξε, και μόλις γύρισα και κοίταξα, άρχισε να τρέχει. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφίες».

Και οι δύο άνδρες συμφωνούν πάντως πως ο Μεγαλοπόδαρος ή Γέτι είναι αρκετά έξυπνος ώστε να αποφεύγει τα ανθρώπινα βλέμματα.

Η ομάδα Delta Paranormal Research του Childers, σχεδιάζει τώρα να διερευνήσει περαιτέρω την περιοχή…

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονιστικό βίντεο: Η Γάζα πριν και μετά τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ