FUN TIME

Βρετανία: Φάντασμα δολοφόνου (;) τρομοκρατεί οικογένεια! (pic)

Βρετανία: Φάντασμα δολοφόνου (;) τρομοκρατεί οικογένεια! (pic)

Με το στόμα ανοιχτό και την τρίχα κάγκελο έμεινε μια γυναίκα, «συλλαμβάνοντας» ένα φάντασμα από τη βικτωριανή εποχή να… ατενίζει από το παράθυρο του σπιτιού της, στο Trowbridge του βρετανικού Wiltshire!

Η Michelle Midwinter εντόπισε την αδιάκριτη και τρομακτική παρουσία σε μια φωτογραφία που τράβηξε, ενώ σύμφωνα με τους εδικούς, η απόκοσμη εικόνα απαθανατίζει έναν άνδρα ο οποίος εμπλέκεται σε φρικιαστική δολοφονία κατά τη διάρκεια της βικτωριανής περιόδου.

«Ήμουν μόνο εγώ και η 2 ετών κόρη μου μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα. Ανατρίχιασα μόλις είδα τη φωτογραφία και την ανέβασα στο Facebook μήπως κάποιος μπορούσε να δώσει μια εξήγηση», ανέφερε η σχεδιάστρια θηκών για κινητά τηλέφωνα.

Η απάντηση, αν και έξω από τη σφαίρα της… λογικής, δεν άργησε πάντως να έρθει. Ειδικοί ερευνητές παραφυσικών φαινομένων υποστηρίζουν ότι η φωτογραφία απεικονίζει το πνεύμα του Samuel Kent, η κόρη του οποίου Constance δολοφόνησε βάναυσα τον 3 ετών γιο του στο κοντινό χωριό Rode το 1860.

Ο Kent μάλιστα, επιθεωρητής σε εργοστάσιο, ο οποίος πέθανε το 1872, είχε θεωρηθεί βασικός ύποπτος για το φόνο, μέχρι που καταδικάστηκε η κόρη του.

«Οι περισσότεροι θεώρησαν ότι πρόκειται για αντανάκλαση των λουλουδιών, αλλά οι γωνίες είναι λάθος. Ξέρω είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπο ενός γέρου», σημειώνει η Michelle, υπογραμμίζοντας ότι πολλά ανεξήγητα περιστατικά συμβαίνουν τελευταία σπίτι της.

«Θυμάμαι εκείνο το πρωί ένα κρεμασμένο ρολόι έπεσε μόνο του, ενώ αργότερα ένας φίλος μου είδε μια πόρτα να ανοίγει μόνη της στο δωμάτιο που βρισκόταν το φάντασμα. Κανείς άλλος δεν ήταν στο σπίτι. Επίσης ακούω συνέχεια γρατζουνιές στους τοίχους και περίεργους θορύβους», εκμυστηρεύεται…

Διαβάστε ακόμα:

Νεράιδα (;) προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι Βρετανίδας! (vid+pics)