FUN TIME

Γιγάντιος σκελετός… φάντασμα σε στοιχειωμένο νεκροταφείο!

Γιγάντιος σκελετός… φάντασμα σε στοιχειωμένο νεκροταφείο!

Είναι αυτό το πιο ανατριχιαστικό photobomb της ιστορίας; Αίσθηση έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και απαθανατίζει έναν γιγάντιο σκελετό… φάντασμα σε στοιχειωμένο νεκροταφείο.

Ένα ζευγάρι Βρετανών, καλεσμένο σε γάμο στο Arnos Vale Cemetery του Μπρίστολ, αποφάσισε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες κατά την περιήγησή του στο βικτοριανό παρεκκλήσι στου νεκροταφείου.

Ο Oliver και η Mary Davey έμειναν ωστόσο με την τρίχα κάγκελο μόλις αντιλήφθηκαν το μακάβριο… φόντο σε μία από τις φωτογραφίες!

«Τράβηξα τη Μαίρη, ωστόσο συνειδητοποίησα πως δεν κοιτούσε την κάμερα και έτσι της είπα να ποζάρει μία ακόμη φορά. Είδα το τρομακτικό πρόσωπο αμέσως και σοκαρίστηκα. Οι φωτογραφίες είχαν ελάχιστα δευτερόλεπτα διαφορά μεταξύ τους», τόνισε ο 35χρονος δάσκαλος, συμπληρώνοντας: «Δεν ήταν καπνός και δεν υπήρχε καθόλου ομίχλη. Δεν ξέρω τι ήταν. Εγώ είδα ένα τεράστιο κρανίο. Το ανατριχιαστικό ήταν ότι μόλις πριν λίγα λεπτά είχαμε μια συζήτηση για φαντάσματα εξαιτίας των όσων έχουν ακουστεί για το νεκροταφείο».

Το Arnos Vale Cemetery χτίστηκε το 1837 και αποτελείται από πολλά διατηρητέα κτίρια και μνημεία. Λέγεται ότι είναι στοιχειωμένο από μια καλόγρια που «χτίστηκε» σε τοίχο από τις αδελφές της, αφού αυτοκτόνησε επειδή έμεινε έγκυος. Όπως επίσης και από μία μαυροντυμένη γυναίκα που θρηνεί τον σύζυγό της, ο οποίος σκοτώθηκε στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ μια τρίτη γυναίκα πιστεύεται πως… περιφέρεται στην περιοχή αφού θάφτηκε ζωντανή.

Σχετικές ειδήσεις