FUN TIME

Δείτε τον πρώτο πραγματικό εξωγήινο (pics)

Δείτε τον πρώτο πραγματικό εξωγήινο (pics)

Τις φωτογραφίες δημοσιοποίησε ένας εμπειρογνώμονας των ΟΥΦΟ στου οποίου την κυριότητά ήρθαν από έναν πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής.

Ένας ερευνητής των ΟΥΦΟ, ισχυρίζεται ότι ένας πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής, του έδωσε μία αυθεντική εικόνα ενός εξωγήινου πλάσματος που υποτίθεται ότι τραβήχηκε μετά από μία αυτοψία στην άκρως απόρρητη περιοχή «51», το 1947.

Σήμερα, επιβεβαιώθηκε ότι η συγκεκριμένη εικόνα τραβήχτηκε από την ίδια φωτογραφική μηχανή που είχε απαθανατίσει Το Συμβάν του Ρόσγουελ.

Την 8η Ιουλίου 1947, η RAAF (Roswell Army Air Field) εξέδωσε δελτίο τύπου δηλώνοντας ότι προσωπικό του 509th Bomb Group ανέκτησε τα συντρίμμια ενός "ιπτάμενου δίσκου" σε ράντζο κοντά στο Ρόσγουελ, πυροδοτώντας το έντονο ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Αργότερα την ίδια μέρα, ο Στρατηγός διοικητής της Eighth Air Force δήλωσε ότι στην πραγματικότητα, ένα μετεωρολογικό μπαλόνι είχε ανακτηθεί από προσωπικό της RAAF και όχι "ιπτάμενος δίσκος". Ακολούθησε συνέντευξη τύπου, αναδεικνύοντας χαλάσματα φερόμενα ότι ανήκαν στο κατεστραμμένο αντικείμενο, τα οποία έδειχναν να επαληθεύουν την περιγραφή του μετεωρολογικού μπαλονιού.

Πολλοί υποστηρικτές των ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) ή UFO πιστεύουν ότι τα συντρίμμια ανήκαν σε εξωγήινο σκάφος που κατέπεσε στη περιοχή και ότι η ανάκτηση του σκάφους συγκαλύφθηκε από τον στρατό. Το περιστατικό έχει αναχθεί σε παγκοσμίως γνωστό και από τα πλέον δημοφιλή στη λαϊκή κουλτούρα και για κάποιους το Ρόσγουελ είναι συνώνυμο με τα ΑΤΙΑ. Θεωρείται ως ένα από τα πλέον διαφημισμένα περιστατικά ΑΤΙΑ.

Ο εμπειρογνώμονας των ΑΤΙΑ, δήλωσε ότι έχουν γίνει απαραίτητες αναλύσεις στην εικόνα και σίγουρα δεν είναι «πειραγμένη» ενώ και άλλοι ειδικοί είπαν ότι η εικόνα χρονολογείται πράγματι από το 1947.

«Το κεφάλι του συγκεκριμένου πλάσματος έχει σπάσει, είναι πανύψηλο, τα σπλάχνα του έχουν αφαιρεθεί και, τουλάχιστον μέχρι την ημέρα που φωτογραφήθηκε, έχει ταριχευθεί.

Σχετικές ειδήσεις