Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Νέο video – ντοκουμέντο (;) από UFO στην Καλιφόρνια

Newsbomb

«Αναβρασμό» στους απανταχού συνωμοσιολόγους έχει προκαλέσει ένα νέο video από την Καλιφόρνια, το οποίο «φλερτάρει» έντονα με την ύπαρξη έξω από ΄δω ζωής!

Σε αυτό, μια μυστηριώδης σφαίρα φωτός με… ουρά «σουλατσάρει» στον αμερικανικό ουρανό, «πυροδοτώντας» εκ νέου τις εξωγήινες θεωρίες περί UFO.

Παρόλα αυτά, οι πιο ορθολογιστές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για καύσιμα διαστημικού σκάφους που εισέβαλαν στην ατμόσφαιρα της Γης, αλλά και για… καθυστερημένο μετεωρίτη, καθώς την περασμένη εβδομάδα παρατηρήθηκε η ετήσια «βροχή Quadrantids» πάνω από την Καλιφόρνια.

«Οδηγούσα σπίτι μετά τη δουλειά, όταν εντόπισα το UFO στον ουρανό», ανέφερε ο Ken Roberts, ο οποίος μοιράστηκε στο διαδίκτυο το video που κατέγραψε, για να συμπληρώσει: «Καταπάτησα ξένη περιουσία για να το απαθανατίσω. Θα φαινόταν καλύτερα, αλλά δεν ήθελα να πηδήξω και το φράχτη του σπιτιού. Όπως και να έχει, δεν ξέρω τι στο καλό ήταν. Ξέρω μόνο ότι δεν ήταν αεροπλάνο καθώς δεν άκουσα θόρυβο ούτε κάποια συντριβή. Απλά κάποια στιγμή εξαφανίστηκε στον ουρανό»…