FUN TIME

Φάντασμα έστειλε Χιλιανή στο νοσοκομείο! (video)

Φάντασμα έστειλε Χιλιανή στο νοσοκομείο! (video)

Επίθεση από… φάντασμα, το οποίο μάλιστα την έστειλε στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ισχυρίζεται ότι δέχθηκε μια γυναίκα από τη Χιλή!

Και καλά να το πίστευε μόνο η ίδια, από τη στιγμή ωστόσο που υπάρχει και video ντοκουμέντο, τότε… σοβαρεύουν τα πράγματα.

Τη σπρωξιά (από τον άλλο κόσμο) και την οδυνηρή πτώση της Cecilia Carrasco κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη ρεσεψιόν ενός δικηγορικού γραφείου, όπου και συνέβη το πρωτοφανές περιστατικό.

Όπως μάλιστα υποστηρίζει η 34χρονη γυναίκα, λόγω της επίθεσης που δέχθηκε, φοβάται πλέον να βγει από το σπίτι της.

Cecilia Carrasco

«Έπεσα με δύναμη στο έδαφος και χρειάστηκε να μεταφερθώ στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο. Νοσηλευόμουν για τρεις ημέρες, ενώ ακόμα δεν μπορώ να εργαστώ εξαιτίας των τραυματισμών μου», εκμυστηρεύτηκε συμπληρώνοντας για την παραφυσική εμπειρία της: «Δεν ήταν κανείς μπροστά μου. Αφού μίλησα με ένα κορίτσι, πέρασα τη ρεσεψιόν και τότε αισθάνθηκα δύο χέρια να με σπρώχνουν. Έπεσα κάτω, αλλά δεν είδα κανέναν. Νόμισα πως έτρεξε μακριά. Όταν η ρεσεψιονίστ μου είπε πως δεν ήταν κανείς στο χώρο, δεν τους πίστεψα, μέχρι που μου έδειξαν το video. Πλέον είμαι πεπεισμένη πως ήταν φάντασμα γιατί ένιωσα τα χέρια του».

Το προσωπικό του νοσοκομείου επιβεβαίωσε μάλιστα ότι η γυναίκα είχε τραύματα στο κεφάλι που μαρτυρούν ότι είχε πέσει ή κάποιος την είχε σπρώξει. Σημείωσαν πάντως ότι τα τραύματα θα μπορούσαν να της προκαλέσουν σύγχυση σχετικά με τις συνθήκες του τραυματισμού της, αν και δεν είναι σε θέση να δώσουν μια λογική εξήγηση για το video…

«Σίγουρα φαίνεται σαν να συνέβη κάτι το υπερφυσικό, αλλά για να είμαστε σίγουροι θα πρέπει να εξετάσουμε τα επίπεδα ενέργειας στο κτίριο. Μέχρι στιγμής δεν το έχουμε διερευνήσει», τόνισε από την πλευρά του ο παραψυχολόγος Rodolfo Orozco.

Όσο για τη Σεσίλια; «Είχα δει μια ταινία στην οποία η πρωταγωνίστρια δεχόταν συνεχώς επιθέσεις από ένα φάντασμα και πλέον φοβάμαι ότι με κυνηγά. Δεν έχω ιδέα τι ήταν αυτό που με έσπρωξε»…

Σχετικές ειδήσεις