FUN TIME

Μπουκάλι… αυτοκτονεί σε στοιχειωμένο μπαρ της Βρετανίας! (video)

Μπουκάλι… αυτοκτονεί σε στοιχειωμένο μπαρ της Βρετανίας! (video)

Με το στόμα ανοιχτό και την τρίχα… κάγκελο έμειναν θαμώνες ενός στοιχειωμένου μπαρ στη Βρετανία.

Και πώς όχι όταν είδαν ένα μπουκάλι να… αυτοκτονεί μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους, χωρίς κάποιος να βρίσκεται τριγύρω. Ή μήπως απλά δεν μπορούσαν να το δουν;

«Ήταν πολύ τρομακτικό», εκμυστηρεύτηκε ο 28χρονος Andy Lightfoot, συμπληρώνοντας: «Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς στο καλό το μπουκάλι έπεσε μόνο του».

Από την πλευρά της, η 24χρονη barwoman του «The Old Crown» που άνοιξε τις πόρτες του το 1368 στο Μπέρμιγχαμ, υποστήριξε ότι έλειψε μόλις για λίγα λεπτά από το μπαρ.

«Κατέβηκα στο κελάρι για να φέρω περισσότερα ποτά και ξαφνικά άκουσα ένα μεγάλο θόρυβο. Όταν επέστρεψα είδα τους Andy και Rudie να κοιτάζουν το μπουκάλι στο πάτωμα. Μού είπαν τι έγινε και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νομίζω ότι το μπαρ έχει στοιχειωθεί από ένα φάντασμα που μυρίζει ψαρίλα. Μόνο έτσι εξηγείται και αυτή η μυρωδιά τελευταία», ανέφερε τρομαγμένη η Amy Carter.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι κατά το παρελθόν, πολλά παραφυσικά περιστατικά έχουν τρομοκρατήσει μέλη του προσωπικού, αναγκάζοντάς τα μάλιστα να παραιτηθούν…

Σχετικές ειδήσεις