FUN TIME

Βρέθηκε «ανθρωποειδές» σε σημείο συντριβής φλεγόμενου UFO! (video+photo)

Βρέθηκε «ανθρωποειδές» σε σημείο συντριβής φλεγόμενου UFO! (video+photo)

Το ενδιαφέρον γύρω από τα απόκοσμα πλάσματα, αλλά και γύρω από τις όλο και συχνότερες επισκέψεις της έξω από ΄δω ζωής στα μέρη μας, «αναθέρμανε» μια μυστηριώδης ανακάλυψη στα συντρίμμια άγνωστης ταυτότητας «πύρινης μπάλας» που εξερράγη στον ουρανό του Μεξικό.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ντόπιους, το καμένο ανθρωποειδές βρέθηκε σε περιοχή με βεβαρημένο… εξωγήινο παρελθόν, καθώς εκεί πιστεύεται ότι έπεσε ο καταστροφικός μετεωρίτης που εξαφάνισε από προσώπου Γης τους δεινόσαυρους!

Μαρτυρίες, πάντως, αυτόπτων μαρτύρων κάνουν λόγο για «εκρήξεις» χρωμάτων στον ουρανό της Yucatan Peninsula πριν την πτώση του UFO.

Και μπορεί οι περισσότερο ορθολογιστές να έσπευσαν, ως είθισται, να δώσουν την απάντηση στην ερώτηση: «τι στο καλό είναι αυτό το καμένο που προσγειώθηκε στα μέρη μας;», υποστηρίζοντας ότι πρόκειται απλά για μία ασυνήθιστη σύνθεση μετεωριτών, όμως οι χωρικοί που το έπιασαν στα χέρια τους είναι κάθετοι: «Έχει πόδια και γύρω του βρήκαμε μεταλλικά αντικείμενα που παραπέμπουν σε μηχανή».

«Μοιάζει με αρχαία εξωγήινη τεχνολογία, ενώ το σώμα φαίνεται να ανήκει σε εξωγήινο ή ρομπότ ή κάποιον που φοράει διαστημική στολή», τονίζουν...

Σχετικές ειδήσεις