FUN TIME

Στο σφυρί το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας (pics)

Στο σφυρί το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας (pics)

Η 43χρονη ιδιοκτήτριά του το πουλά επειδή, όπως λέει, την καταδιώκει το φάντασμα ενός... σατανικού τράγου!

Η 43χρονη Vanessa Mitchell από το Essex δεν γνώριζε πως το αγροτόσπιτο στο οποίο μετακόμισε το 2004, το «Cage», ήταν στοιχειωμένο.

«Είναι ένα πανέμορφο σπίτι στο τέλειο μέρος, ένα ήσυχο όμορφο χωριό, αλλά αυτό που είναι μέσα στο σπίτι κάνει όποιον μένει εδώ να φεύγει στους έξι μήνες. Πριν από 100 χρόνια ένας άνδρας το αγόρασε για 150 λίρες και το πούλησε για 50 λίρες λιγότερες, μόνο και μόνο για να το ξεφορτωθεί» ανέφερε στη Daily Mail η Mitchell.

Όταν η Vanessa αγόρασε το Cage για 148,000 λίρες το 2004, αγνοούσε τη στοιχειωμένη ιστορία του. Η 43χρονη έμεινε εκεί για 11 χρόνια και έγινε η δεύτερη μακροβιότερη ιδιοκτήτριά του καθώς οι προηγούμενοι αγοραστές του το πουλούσαν περίπου στην 4ετία.

Ισχυρίζεται μάλιστα πως έχει δει και κηλίδες αίματος να εμφανίζονται στο πάτωμα. Ωστόσο χαριστική βολή ήρθε όταν κάμερα ασφαλείας κατέγραψε μια σκιά, που η ίδια λέει πως ήταν σατανικός τράγος, να περιφέρεται στο σπίτι.

tra

«Η φιγούρα που καταγράφηκε στο βίντεο είναι σατανική», λέει η Vanessa, «ειλικρινά πιστεύω πως το σπίτι είναι καταραμένο, έζησα εδώ για χρόνια αλλά όταν είδα μια μεγάλη σκοτεινή μορφή να στέκεται ανάμεσα σε μένα και την κούνια του γιου μου, αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα».

Αναζητώντας την ιστορία του σπιτιού, η 43χρονη ανακάλυψε πως ο χώρος ήταν φυλακή στο μεσαίωνα και είχε πρωτοστατήσει στο κυνήγι μαγισσών της εποχής, με οκτώ γυναίκες να πεθαίνουν εκεί.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις