FUN TIME

Ανατριχιαστικό βίντεο: Φάντασμα ταξιδεύει στο χρόνο και περνά μέσα από κλειστή πόρτα καταστήματος!

Ανατριχιαστικό βίντεο: Φάντασμα ταξιδεύει στο χρόνο και περνά μέσα από κλειστή πόρτα καταστήματος!

Αμηχανία και εύλογα ερωτήματα, αναμοχλεύοντας την περιέργειά τους, έχει εξάψει στους χρήστες του διαδικτύου ένα ανατριχιαστικό βίντεο που περιοδεύει στο διαδίκτυο!

Και πώς όχι όταν σε αυτό απαθανατίζεται ένα φάντασμα «που ταξιδεύει στο χρόνο» να περνά από την τζαμαρία κλειστού καταστήματος και ακολούθως να βγαίνει όπως ακριβώς μπήκε. Σαν κύριος!

Όλα αυτά με τη συνοδεία μιας λάμψης φωτός, η οποία σε συνδυασμό με την ημερομηνία του βίντεο που αλλάζει (πάνω αριστερά) ερέθισε αρκετούς να κάνουν λόγο για ταξίδι της μυστηριώδους φιγούρας στο χρόνο.

«Αν ήταν αληθινό δεν θα είχε ανάγκη να κλέψει τρόφιμα», σχολίασε πάντως ένας χρήστης του YouTube, ενώ κάποιοι άλλοι εστίασαν σε πιο τεχνικά θέματα πάνω στα εφέ του βίντεο, προκειμένου να τεκμηριώσουν του… μοντάζ το αληθές!

«Το ρολόι δεν "σπάει" κατά τη διάρκεια της τηλεμεταφοράς του άνδρα. Αν το βίντεο ήταν επεξεργασμένο θα βλέπαμε ακανόνιστη κίνηση στο ρολόι», απάντησε, από την άλλη, ένας λάτρης του μεταφυσικού σε όσους υποστήριξαν ότι το βίντεο είναι σύνθεση ξεχωριστών εικόνων…

Σχετικές ειδήσεις