FUN TIME

Να καλέσει τους γονείς ή… εξορκιστή; Δείτε πώς κοιμόταν αυτό το μωρό και θα ανατριχιάσετε! (pics)

Να καλέσει τους γονείς ή… εξορκιστή; Δείτε πώς κοιμόταν αυτό το μωρό και θα ανατριχιάσετε! (pics)

Με την τρίχα κάγκελο έμεινε μια babysitter, καθώς βλέποντας τις εικόνες από την κάμερα στο δωμάτιο της ανιψιάς της που κοιμόταν, δεν ήξερε ποιον έπρεπε να καλέσει!

Τους γονείς ή κάποιον εξορκιστή;

Γιατί μπορεί το babysitting να εξελιχθεί σε τρομακτική εμπειρία, αλλά αυτό το περιστατικό ανήγαγε τη συγκεκριμένη έννοια σε άλλο επίπεδο! Και πώς όχι όταν η μικρή θύμιζε κάτι από πρωταγωνιστή ταινίας τρόμου, αφού κοιμόταν ενώ στεκόταν στο κεφάλι της!

«Είναι η πρώτη φορά που κάνω babysitting και δεν ξέρω τι πήγε στραβά, αλλά η ανιψιά μου κοιμάται στο κεφάλι της», έγραψε η Mikaela Long από την Καλιφόρνια, κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter, συμπληρώνοντας: «Να καλέσω τους γονείς της ή εξορκιστή;».

mwro eksorkismos

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία έγινε viral και το διαδίκτυο «πλημμύρισε» από σχόλια. Τα περισσότερα, δε, από αυτά έκαναν συγκρίσεις με την ταινία «Paranormal Activity».

«Προσπαθώ να κάνω το ίδιο στο μάθημα της γιόγκα για μήνες», «Καλύτερα να καλέσεις την Ολυμπιακή ομάδα γυμναστικής», «Τι στο διάολο; Και εγώ έχω κοιμηθεί όρθιος μικρός, αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο», έγραψαν κάποιοι με περισσότερη αίσθηση του χιούμορ.

Μια πιο προσγειωμένη και ορθολογιστής πάντως υποστήριξε: «Τα παιδιά είναι ευέλικτα και μπορούν να κάνουν τέτοιου είδους πράγματα καθώς δεν γνωρίζουν ότι είναι αδύνατα. Βαλ΄την πάλι να ξαπλώσει και θα είναι μια χαρά».

Κάτι που επιβεβαίωσε κατά κάποιο τρόπο η μητέρα του παιδιού, τονίζοντας στο Buzzfeed ότι η κόρη της ήταν αρκετά… ακροβατική τελευταία και μάλλον έτσι… βολεύτηκε!

babysitter3

Σχετικές ειδήσεις