FUN TIME

Απόκοσμο βουητό τρομάζει ανθρώπους και ζώα μέχρι θανάτου στον Αρκτικό Κύκλο!

Απόκοσμο βουητό τρομάζει ανθρώπους και ζώα μέχρι θανάτου στον Αρκτικό Κύκλο!

Ένας μυστηριώδης ήχος, όχι μόνο απομακρύνει τα ζώα μακριά από τον Αρκτικό Κύκλο, αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων, προκαλεί μέχρι και το θάνατό τους, σκορπίζοντας τον τρόμο στην περιοχή.

Το ήδη αφιλόξενο τοπίο έχει γίνει πάντως «απαγορευτικός» προορισμός για τους κυνηγούς, οι οποίοι απευθύνθηκαν στις καναδικές αρχές μετά και τους μυστηριώδεις θανάτους αρκετών ζώων.

Ομάδα μάλιστα του στρατού έφθασε στην περιοχή για να ελέγξει τι συμβαίνει, ενώ όπως είναι φυσικό, τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για την πηγή του περίεργου ήχου δίνουν και παίρνουν.

«Αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες περιοχές κυνηγιού για μας, τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον χειμώνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της συνέλευσης της κοινότητας Νουναβάτ.

Το βουητό επιβεβαίωσαν και αρκετοί ντόπιοι κάτοικοι, οι οποίοι αποκάλυψαν τις εμπειρίες τους στα τοπικά Μέσα και ενημέρωσαν τις Αρχές για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο κανάλι της περιοχής.

Σύμφωνα με μία θεωρία, υπεύθυνη για τον «μεταλλικό», όπως χαρακτηρίζουν, ήχο, είναι μια εταιρεία εξόρυξης σιδήρου, η οποία έχει τοποθετήσει ένα σόναρ για τις έρευνές της. Άλλοι πάλι κάνουν λόγο για ανάμιξη της Greenpeace, η οποία με αυτόν τον τρόπο θέλει να διώξει τα απροστάτευτα ζώα από την περιοχή του κυνηγιού.

Κανείς πάντως δεν έχει καταφέρει να δώσει μια λογική εξήγηση για το απόκοσμο βουητό (από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι ύποπτο που να το προκαλεί στην περιοχή), ενώ μέχρι και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας στην Οττάβα αναγκάστηκε να δηλώσει ότι «η αιτία του θορύβου παραμένει βυθισμένη στο μυστήριο»…

Σχετικές ειδήσεις