FUN TIME

Λύθηκε το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων; Δεν φαντάζεστε ποιο χαμένο πολιτισμό κρύβει!

Λύθηκε το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων; Δεν φαντάζεστε ποιο χαμένο πολιτισμό κρύβει!

Πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου του Τριγώνου των Βερμούδων φαίνεται ότι βρισκόμαστε σύμφωνα με μία νέα θεωρία συνωμοσίας που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, μετά τον εντοπισμό ενός «αρχαίου βασιλείου» στο βυθό του.

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου αποτελεί το Τρίγωνο των Βερμούδων στο βόρειο ατλαντικό ωκεανό. Εκατοντάδες πλοία και αεροπλάνα έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς στην περιοχή, ενώ πολλοί έχουν γίνει μάρτυρες περίεργων φαινομένων.

Τώρα σύμφωνα με νέα θεωρία συνωμοσίας, η περιοχή που πολλοί αποκαλούν και «Τρίγωνο του διαβόλου» είναι η χαμένη Ατλαντίδα.

Θεωρίες μάλιστα στο παρελθόν έκαναν λόγο ότι μια υποβρύχια πυραμίδα είναι η αιτία για την περίεργη δραστηριότητα στη συγκεκριμένη περιοχή. Ωστόσο, τώρα πιστεύεται ότι έχουν βρεθεί απομεινάρια μίας μεγάλης χαμένης πολιτείας... της Ατλαντίδας.

Το 2001, η Pauline Zalitzki, θαλάσσια ερευνήτρια και ο σύζυγός της Payl Weinzweig ανακάλυψαν μία τεράστια δομή από γρανίτη στο βυθό πολύ κοντά στις ακτές της Κούβας (στο Τρίγωνο των Βερμούδων), στέλνοντας σε βάθος 750 μέτρα ένα ειδικό ρομποτάκι.

lost city 803590 1

Αυτή η δομή, σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους αποτελεί απόδειξη ότι η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας βρίσκεται στο βυθό του Τριγώνου και ότι αποτελεί απομεινάρι του άλλοτε λαμπρού πολιτισμού.