FUN TIME

Μυστήριο: Πωλείται στο eBay δαιμονισμένη κούκλα που επιτίθεται στους ιδιοκτήτες της

Μυστήριο: Πωλείται στο eBay δαιμονισμένη κούκλα που επιτίθεται στους ιδιοκτήτες της

Η φαινομενικά ακίνδυνη πορσελάνινη κούκλα πωλείται έναντι 866 λίρες στο eBay και κρύβει πολλά μυστικά!

Νέο «θύμα» βρήκε η δαιμονισμένη κούκλα που σύμφωνα με τα λεγόμενα της πρώην ιδιοκτήτριάς της Debbie Merrick, της επιτέθηκε γρατζουνίζοντάς της στο λαιμό. Πλέον, ιδιοκτήτης της είναι ο Lee Steer από το Ρόδεραμ, ο οποίος την αγόρασε 866 λίρες στο eBay.

Ο 30χρονος που επαγγέλλεται ερευνητής ανεξήγητων φαινομένων φαίνεται ότι μετάνιωσε αυτή την αγορά του, καθώς η αδίστακτη... πορσελάνινη κούκλα επιτέθηκε στον πατέρα του, μόλις δύο μέρες μετά την άφιξη της στο σπίτι τους.

Ο πατέρας του Lee, o 54χρονος Paul ανακάλυψε γρατζουνιές στο χέρι του, ενώ παρακολουθούσε ένα βιντεάκι του γιου του, στο οποίο παρουσίαζε τη δαιμονισμένη κούκλα. Νωρίτερα, μάλιστα, κι ενώ η κούκλα ήταν ακόμα πακεταρισμένη, ο Paul άκουσε κάποια παράξενα βήματα από το δωμάτιο όπου βρισκόταν το δέμα.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε ο Lee, ο πατέρας τουέφερε στο χέρι του 6 γρατζουνιές που έχουν το μέγεθος του χεριού της κούκλας.

Σύμφωνα μάλιστα με το νέο ιδιοκτήτη της κούκλας, από τη μέρα που ήρθε σπίτι η «δαιμονισμένη» συνέβησαν κι άλλα παράξενα και ανεξήγητα φαινόμενα.