FUN TIME

Το θρυλικό «χιονάνθρωπο» ψάχνουν επιστήμονες

Το θρυλικό «χιονάνθρωπο» ψάχνουν επιστήμονες
Την πιθανότητα ύπαρξης του Γέτι, του θρυλικού πλάσματος που τριγυρνά στις παγωμένες εκτάσεις της Σιβηρίας...

Την πιθανότητα ύπαρξης του Γέτι, του θρυλικού πλάσματος που τριγυρνά στις παγωμένες εκτάσεις της Σιβηρίας, θα ερευνήσουν επιστήμονες από επτά χώρες.

Η Διεθνής Διάσκεψη για το Γέτι διοργανώνεται στην πόλη της Σιβηρίας, Κεμέροβο και θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου.

Κρυπτοζωολόγοι-ερευνητές από τη Ρωσία, τις ΗΠΑ και την Κίνα Διάσκεψη θα συζητήσουν τα προβλήματα των ερευνών και των αναζητήσεων του «χιονάνθρωπου» και θα ανταλλάξουν σπάνιες πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια των πολυάριθμων αποστολών στις περιοχές της υποτιθέμενης διαμονής του Γέτι.

Οι κάτοικοι της περιοχής Τασταγκόλ, επίσης στη Σιβηρία, ισχυρίζονται ότι μία κάμερα κατέγραψε μέσα σε σπήλαιο που απέχει 80 χιλιόμετρα από την πόλη τους μία φιγούρα που θα μπορούσε να είναι το Γέτι.

Τον περασμένο χρόνο, οι αρχές της Κεμέροβο εξέδωσαν «σήμα κινδύνου για το Γέτι» καλώντας όλους τους κατοίκους της περιοχής να βρίσκονται σε επιφυλακή, επειδή το Γέτι μπορεί να βρίσκεται σε αναζήτηση τροφής καθώς μαίνονταν οι δασικές πυρκαγιές στη Ρωσία.