ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Θέλει πέμπτη σερί νίκη ο L. Hamilton

F1: Θέλει πέμπτη σερί νίκη ο L. Hamilton

Σε μία ακόμη νίκη (την πέμπτη στη σειρά) ελπίζει ο Lewis Hamilton στο Grand Prix των ΗΠΑ στην πίστα του Austin. Ο Βρετανός θέλει να μεγαλώσει κι άλλο τη διαφορά του στη βαθμολογία από τον Nico Rosberg.

Ο Lewis Hamilton έχει την ψυχολογία με το μέρος του στη μάχη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με τον Nico Rosberg. Ο Βρετανός μετά από 4 σερί νίκες ετοιμάζεται για το Grand Prix των ΗΠΑ. Τα χαρακτηριστικά του Circuit of the Americas στο Austin του Τέξας ταιριάζουν στο στυλ οδήγησης του Hamilton, το έδειξε εξάλλου το 2012 όταν πήρε εκεί την πρώτη νίκη στην ιστορία της διοργάνωσης.

« Όλοι μας έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για το πρωτάθλημα που πήραμε στη Ρωσία αλλά έχουμε ακόμα 3 αγώνες μπροστά μας και το πρωτάθλημα οδηγών είναι ανοιχτό» δήλωσε ο Hamilton και πρόσθεσε: «Η μάχη ξεκινά από το Austin το οποίο είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Το ότι νίκησα τον πρώτο αγώνα σε αυτή την πίστα το 2012 είναι κάτι ξεχωριστό. Πραγματικά απολαμβάνω αυτό το 3ήμερο και ανυπομονώ για έναν ακόμα σπουδαίο αγώνα. Ελπίζω να ανέβω ξανά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου».

O Hamilton έχει προβάδισμα 17 βαθμών από τον Rosberg και με την Mercedes να έχει πάρει το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Έτσι ελπίζουμε να αφήσει τους οδηγούς της να παλέψουν μεταξύ τους για τον τίτλο.

Μέχρι να πιάσει... δουλειά, ο Lewis Hamilton, δίνει συνεντεύξεις, κάνει εκδρομές ως το Knoxville, επισκέψεις στους συγγενείς της μνηστής του Nicole Scherzinger και ανεβάζει φωτογραφίες στα social media.

Σχετικές ειδήσεις