ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Porsche: Συνεχίζει την McDreamy συνεργασία

Porsche: Συνεχίζει την McDreamy συνεργασία

Η επιτυχημένη συνεργασία της Porsche με τον οδηγό αγώνων και ηθοποιό Patrick Dempsey, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής, συνεχίζει και το 2015.

Ο Patrick Dempsey θα αγωνιστεί το 2015, στο τιμόνι μιας Porsche 911 RSR στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής Αυτοκινήτων (WEC), συμπεριλαμβανομένου καιτου 24ωρου αγώνα στο Le Mans.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, που συναρπάζει κυρίως το γυναικείο κοινό σε όλο τον κόσμο ερμηνεύοντας το ρόλο του «McDreamy» στην τηλεοπτική σειρά «Grey's Anatomy», ακολουθεί το πάθος του για τους αγώνες αυτοκινήτου από το 2013. Από τότε ως τώρα παραμένει μέλος της οικογένειας του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Porsche. Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και μάλιστα με το διευρυμένο πρόγραμμα αγώνων, η επιτυχημένη συμμαχία μεταξύ της Porsche και ο Patrick Dempsey θα συνεχιστεί.

«Είμαι ήδη ανυπόμονος για το 2015 και είμαι υπερήφανος, που θα ακολουθήσω το σύνολο των διοργανώσεων του WEC καθώς και το Le Mans με την Porsche» είπε ο Patrick Dempsey στην παρουσίαση του προγράμματος στο Λος Άντζελες Motor Show.

«Η εμπειρία της Porsche στους αγώνες αντοχής είναι ανεκτίμητη. Η Porsche κέρδιζε αγώνες σπορ αυτοκινήτων πριν καν γεννηθώ. Είμαι οπαδός τους από την παιδική μου ηλικία» πρόσθεσε ο ηθοποιός και κατέληξε: «Μεγάλωσα με τις επιτυχίες τους στο Le Mans, Daytona και το Targa Florio. Υπάρχουν στιγμές που απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι πλέον μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. "

Patrick Dempsey θα αγωνιστεί στους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωτάθληματος Αντοχής WEC με την ομάδα Dempsey Proton Racing στην κατηγορία GTE-Am. Ένας από τους συναθλητές του, θα είναι ο έμπειρος εργοστασιακός οδηγός Patrick Long (ΗΠΑ).

Κατά την πρώτη του σεζόν με την Porsche, ο Patrick Dempsey τερμάτισε στην τέταρτη θέση στην κατηγορία GTE-Am στο Le Mans 24 Hours το 2013 με την Porsche 911 GT3 RSR. Επιπλέον, πέτυχε τερματισμούς στο podium στο Πρωτάθλημα American Le Mans Series, (δεύτερη θέση στη Laguna Seca και την τρίτη στο Austin.

Οι κορυφαίες του στιγμές για το 2014 περιλάμβαναν μια πέμπτη θέση στο Le Mans (με μια Porsche 911 RSR), καθώς και μια θέση στο podium στην πίστα της Virginia Διεθνές Raceway, όπου τερμάτισε τρίτος (Porsche 911 GT Αμερική.

Σχετικές ειδήσεις