ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Grand Prix Abu Dhabi: Ο J.Button ελπίζει να μείνει στην F1

Grand Prix Abu Dhabi: Ο J.Button ελπίζει να μείνει στην F1

Ο Jenson Button ελπίζει το Grand Prix στο Abu Dhabi να μην είναι το τελευταίο του στην F1 καθώς νοιώθει ότι έχει ακόμα να προσφέρει πολλά.

Όπως έχει ανακοινώσει η McLaren, η δημοσιοποίηση της σύνθεσης των οδηγών της θα γίνει τον Δεκέμβριο και ως τότε ο Βρετανός δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του. Όλα δείχνουν πως η McLaren δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή της, για το αν θα επιλέξει τον Kevin Magnussen ως συναθλητή του Fernando Alonso.

Στην πίστα Yas Marina ο Button ήταν ταχύτερος του Magnussen σημειώνοντας τον 8ο χρόνο. Ο Δανός δεν κατάφερε να μπει στην 10άδα σημειώνοντας την 11η επίδοση.

«Ελπίζω αυτό να μην είναι το τελευταίο μου GP, πραγματικά διότι νοιώθω ότι έχω πολλά να προσφέρω. Φυσικά έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι τελικά μπορεί και να είναι οπότε θα το απολαύσω όσο περισσότερο γίνεται» δήλωσε ο 34χρονος και πρόσθεσε: «Όμως είμαι εδώ για να ολοκληρώσω μια δουλειά και θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Εκτός πίστας με την οικογένειά μου και τους φίλους συζητάμε γι' άλλα πράγματα περισσότερο απ' ότι συνήθως. Μέχρι στιγμής έχω απολαύσει αυτό το 3ήμερο και είναι σπουδαίο που έχω την οικογένειά μου εδώ».

Σχετικές ειδήσεις