ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ERC: Με Ελληνικό χρώμα

ERC: Με Ελληνικό χρώμα

Ο Ίαν Παπανικολάου και η PANIAIN Raidworks ξεκινούν το δύσκολο δρόμο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ του 2015.


Εκκίνηση στην προσπάθεια του Ίαν Παπανικολάου και της PANIAIN Raidworks στον πρώτο διεθνή αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC). Το Rally Liepaja στη Λετονία, (6-8 Φεβρουαρίου 2015) θα είναι η πρώτη προσπάθεια του Έλληνα οδηγού.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο πρώτος αγώνας του θεσμού Junior του European Rally Championship. Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμμετέχουν οδηγοί κάτω των 27 ετών, με αυτοκίνητα της κατηγορίας R2.

Ο θεσμός, αποτελεί ένα μεγάλο σκαλοπάτι για τους νέους ηλικιακά οδηγούς έτσι ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να αγωνιστούν στις μεγαλύτερες κατηγορίες και με απώτερο σκοπό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Παπανικολάου έχει σαν στόχο τη συμμετοχή σε ολόκληρο τον θεσμό με ένα Ford Fiesta R2, ο οποίος αποτελείται από 6 αγώνες του ERC, με πρώτο τον αγώνα της Λετονίας o οποίος πραγματοποιείται σε εδάφη με χώμα, πάγο και χιόνι.

Για το κλείσιμο της αγωνιστικής σαιζόν στόχος είναι η συμμετοχή στον εθνικό μας αγώνα, το Acropolis Rally of Greece, 9-11 Οκτωβρίου, με ένα Ford Fiesta R5 και σκοπό τη καλύτερη δυνατή απόδοση σε σχέση με τον τεράστιο ανταγωνισμό.

Σχετικές ειδήσεις