ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Golden Rally Show: Συμμετοχή για την Nioras Racing Team

Golden Rally Show: Συμμετοχή για την Nioras Racing Team

Οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής θα συμμετάσχουν στο «Golden Rally Show», στον αγώνα γιορτή του μηχανοκίνητου σπορ γίνεται στην καρδιά της Αθήνας, στο Ο.Α.Κ.Α.

Οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής μετά την επιτυχημένη τους πορεία στο «50ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2014» με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, θα βρεθούν στην ειδικά σχεδιασμένη πίστα των Parking του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας. Σκοπός τους να προσφέρουν μοναδικό θέαμα με το εντυπωσιακό μπλε Subaru Impreza «Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας» της ομάδας N.

Η ομάδα πέτυχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ του 2014 μία νίκη στο χωμάτινο Ολυμπιακό Ράλλυ, μία δεύτερη θέση στο χωμάτινο σκέλος του Ράλλυ Ακρόπολις μια τέταρτη θέση στο επίσης χωμάτινο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδος και μια πέμπτη θέση στο βροχερό ασφάλτινο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Λίγες ημέρες πριν οι Νιώρας - Κακαλής συμμετέχοντας στο Ράλλυ Παλάδιο δεν κατάφεραν να ευχαριστηθούν όπως ήθελαν τον αγώνα, αφού παρά τους κορυφαίους τους χρόνους σε επίπεδο γενικής, ένα κλαταρισμένο ελαστικό τους έριξε πίσω, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση της ομάδας Ν. Έτσι επανέρχονται δυναμικά με στόχο τη διασκέδαση τόσο τη δική τους όσο και των θεατών στο 2ήμερο «Golden Rally Show».

Υπενθυμίζουμε ότι το «Golden Rally Show» θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 20-21 Δεκεμβρίου 2014 στα Parking του ΟΑΚΑ, πλάι στην οδό Ολυμπιονικών, όπου θα στεγάζονται και οι υπόλοιπες δραστηριότητές τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε μη αγωνιστικό επίπεδο.

H ειδική διαδρομή εκτυλίσσεται σε δύο από τα μεγαλύτερα Parking του Ολυμπιακού Σταδίου, εντός ειδικά διαμορφωμένης οριοθέτησης, η χάραξή της οποίας έχει ως στόχο το πλούσιο θέαμα.

Σχετικές ειδήσεις