ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κύπελλο Βορ. Ελλάδος 21ο Ράλλυ Φίλιππος: Νικητές οι Καραβασίλης Καρλιώτης (photos)

Κύπελλο Βορ. Ελλάδος 21ο Ράλλυ Φίλιππος: Νικητές οι Καραβασίλης Καρλιώτης (photos)

Πρώτοι γενικής, πρώτοι F2, πρώτοι Α7 οι επιμέρους επιτυχίες και φυσικά η νίκη στο 21ο Ράλλυ Φίλιππος είναι οι επιτυχίες για τους Καραβασίλη – Καρλιώτη από τη Χαλκίδα.

Η καλή μέρα, λένε πως φαίνεται από το πρωί, για τους Καραβασίλη – Καρλιώτη φάνηκε από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν τερμάτισαν το λευκό Honda Civic Type R (κεντρική φωτογραφία) στην πρώτη θέση της πρώτης ειδικής διαδρομής του αγώνα.

Τα 10 δευτερόλεπτα διαφοράς από τους δεύτερους , μετά και το «Κουστοσχώρι 1», ήταν αρκετά για να αποσβέσουν την «επίθεση» που δέχθηκαν στο «Σέλι» από τους τελικά δεύτερους γενικής Τζαμπάζη – Πολυζώη με Mitsubishi Lancer Evo X. Τρίτοι στην γενική κατάταξη μετά από ένα «μουδιασμένο» ξεκίνημα οι Καρσανίδη- Τηλιόπουλος με VW Golf II.

Τέταρτοι γενικής και δεύτεροι στην F2 οι Κουμποτής – Μαυροματίδης με Peugeot 106 S16 με τους νεαρούς πρωτοεμφανιζόμενους Δήμου – Ντίττορα να κάνουν έναν εκπληκτικό πρώτο αγώνα ράλλυ τερματίζοντας το Peugeot 106 S 16 στην 5η θέση γενικής, την 2η στην Α6 και την 3η θέση στη F2. Στην 6η θέση γενικής και 3η θέση στην Α6 τερμάτισαν οι Δημητρίου - Δημητρίου με Peugeot 106 S16.Στην κατηγορία Α7 στην 2η θέση τερμάτισαν οι Βαλαβάνης – Καπάρας με Honda Civic Type R ενώ στην 3η θέση οι Μπακιρτζόπουλος – Θωμόπουλος με Peugeot 206 RC.

Πιο δύσκολη για όλα τα πληρώματα αποδείχθηκε η ειδική διαδρομή «Σέλι» η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική στα φρένα, καθώς είναι κατηφορική για 10+ χιλιόμετρα. Στο τέλος της ήταν το σημείο όπου είχε έξοδο το αυτοκίνητο της οργάνωσης με το 0 στις πόρτες και πάνω στο οποίο «έπεσαν» οι Παυλίδης – Κυρλαγκίτση. Αποτέλεσμα, να πάρει φωτιά το Citroen DS3 R3T Maxi και να μεταφερθεί το πλήρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας για καθαρά προληπτικούς λόγους χωρίς ιδιαίτερους τραυματισμούς. Παγίδα όμως αποδείχθηκε το «Σέλι» και για τους Τριχίδη – Τριχίδη οι οποίοι βγήκαν αλώβητοι από την κατεστραμμένη Citroen Xsara VTS. Τέλος τον αγώνα δεν τερμάτισαν και οι Κωνσταντινίδης – Κωνσταντινίδης οι οποίοι εγκατέλειψαν μετά την 2η ειδική με προβλήματα στο κιβώτιο ταχυτήτων και τα φρένα.

Φωτογραφία: gpimages

Σχετικές ειδήσεις