ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Η Οικογένεια De Villota θα κινηθεί νομικά ενάντια στην Manor

F1: Η Οικογένεια De Villota θα κινηθεί νομικά ενάντια στην Manor

Η Οικογένεια της Maria de Villota εξετάζει το ενδεχόμενο κινηθεί νομικά ενάντια στην ομάδα της Manor (πρώην Marussia) την οποία θεωρεί υπαίτια για το θάνατό της .

Η Ισπανίδα de Villota πέθανε στα τέλη του 2013, 15 μήνες μετά το τρομακτικό ατύχημα, κατά το οποίο έχασε το μάτι της και υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το ατύχημα συνέβη κατά τη διεξαγωγή δοκιμών στην ευθεία του αεροδρομίου στο Duxford στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Βρετανοί , δεν απέδωσαν ευθύνες στην ομάδα της Marrusia αν και ένας εκπρόσωπος της επιτροπής δήλωσε ότι: «δεν είναι κατάλληλος να σχολιάσει κατά πόσον το ατύχημα ήταν λάθος της η de Villota».

Μετά τη δημοσίευση της έκθεσης, η οικογένεια de Villota επιβεβαίωσε ότι προτίθεται κινηθεί νομικά ενάντια στην ομάδα (σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισπανικής εφημερίδας La Vanguardia).

Σε δήλωσή της, η οικογένεια, δήλωσε πως οι Βρετανοί ους είχαν πληροφορήσει πως είχαν στοιχεία για κινήσουν ποινικές διαδικασίες.

«Μέχρι σήμερα περιμένουμε ακόμη να μάθουμε το περιεχόμενο της έκθεσης και κατά συνέπεια, τα πραγματικά αποτελέσματα των ερευνών τους» δήλωσε στο site της εφημερίδας «Marca» ο Emilio de Villota και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να είχα ενημερωθεί για την οριστική έκθεση. Όταν ελέγξουμε όλα τα συμπεράσματα (της έκθεσης), θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα».

Σχετικές ειδήσεις