ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Έτοιμη για την επιτυχία στο ERC Junior

Opel: Έτοιμη για την επιτυχία στο ERC Junior

Στους τελική αναμέτρηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι Junior, η Opel έχει τις καλύτερες ευκαιρίες για τη νίκη.

Η ADAC Opel Rallye Junior Team ευελπιστεί να ολοκληρώσει τη μεγάλη επιτυχία της με τον Bergkvist πρωταθλητή και τον Marijan Griebel να έχει βλέψεις για τη δεύτερη θέση

Η ομάδα έχει περάσει αρκετές έντονες και συναρπαστικές εβδομάδες το τελευταίο διάστημα. Το Barum Czech Rally Zlín σηματοδοτεί το τρίτο ράλλυ μέσα σε τρεις εβδομάδες για τους εργοστασιακούς οδηγούς της Opel, Emil Bergkvist και Marijan Griebel.

Μπορεί ο τελικός αγώνας της σεζόν για το ERC Junior θα είναι μία άνετη βόλτα για τον κάτοχο του τίτλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Σουηδό Bergkvist και το συνοδηγό του Joakim Sjöberg, για τον Γερμανό team mate τους Griebel και με συνοδηγό τον Stefan Clemens, η δεύτερη θέση είναι «ανοιχτή» με πέντε ακόμα οδηγούς να την διεκδικήσουν.

Το Barum Czech Rally Zlín έχει συνολική απόσταση 645.41 χλμ., από τα οποία τα 229.21 αγωνιστικά χιλιόμετρα κατανέμονται σε δεκαπέντε χρονομετρημένες ειδικές διαδρομές. Ο αγώνας ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ (28 Αυγούστου) στις 21:15 με τη θεαματική Ειδική Διαδρομή στην πόλη Zlín (SS1), ενώ το πρώτο σκέλος συνεχίζεται το Σάββατο (29/8) με οκτώ ακόμα ειδικές διαδρομές . Το δεύτερο σκέλος θα ξεκινήσει την Κυριακή (30/8) στις 08:38 π.μ., με την τελευταία ειδική (SS15) στις 14:28.

Ο τηλεοπτικός σταθμός TV Eurosport θα μεταδίδει καθημερινά τις σημαντικότερες στιγμές του αγώνα.

Σχετικές ειδήσεις