ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Η επιστροφή του M Melandri 

MotoGP: Η επιστροφή του M Melandri 

Ο Marco Melandri επιστρέφει στα MotoGP με την ομάδα της Aprilia Gresini και παραδέχεται πως έχουν καθυστερήσει στην προετοιμασία για την επόμενη χρονιά.

Ο 32χρονος οδηγός της Aprlia, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Superbikes Marco Melandri, είχε την πρώτη του επαφή με την μοτοσυκλέτα των MotoGP στις δοκιμές που έγιναν στην πίστα της Βαλένθια.

«Για αρχή αυτό που παρατήρησα είναι πως το στυλ οδήγησης στα MotoGP είναι πολύ διαφορετικό, ακόμα και στο στεγνό. Το ελαστικό σου δίνει καλύτερη πρόσφυση και μπορείς να τοποθετήσεις τη μοτοσυκλέτα και να πάρεις τη στροφή πιο εύκολα. Στην αρχή δυσκολεύτηκα με το πίσω ελαστικό και τη σύντομε φθορά του, αλλά έκανα μερικές αλλαγές και η αίσθησή μου βελτιώθηκε» είπε ο Melandri και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι τα ελαστικά κάνουν τη διαφορά, περισσότερο και από το πλαίσιο. Σου δίνουν μια διαφορετική αίσθηση. Ένοιωθα τη μοτοσυκλέτα πιο σταθερή ακόμη και στο βρεγμένο οδόστρωμα.».

Το μόνο βέβαιο για τον Ιταλό, είναι ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μέσα στην πίστα με την Aprilia, ώστε να υλοποιήσει τους στόχους του για το 2015 και τη νέα σεζόν.

«Είναι νωρίς ακόμα. Πρέπει να περιμένουμε μερικές ημέρες. Έχουμε ακόμα ένα τεστ στη Jerez (ιδιωτικό) κι εκεί θα καταλάβουμε περισσότερα. Ξέρουμε ότι έχουμε αργήσει.».

Τέλος, όταν τον ρώτησαν γιατί άργησε τόσο πολύ η επίσημη ανακοίνωση του ονόματός του από την Aprilia, αποκρίθηκε: «Η απόφαση αυτή πάρθηκε από κοινού . Συζητήσαμε διαφορετικούς δρόμους που θα μπορούσαμε να πάρουμε και τελικά πήραμε αυτή την απόφαση από κοινού».

Σχετικές ειδήσεις