ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

KTM: Ξεκίνησε η πώληση των νέων EXC Factory Edition

KTM: Ξεκίνησε η πώληση των νέων EXC Factory Edition

Για να γιορτάσει τις επιτυχίες της στην αγωνιστική σεζόν του 2014 στο Enduro η KTM παρουσιάζει (σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων) τα μοντέλα 2015 KTM EXC Factory Edition.

Για μια ακόμα χρονιά η KTM ήταν η κυρίαρχη εταιρία στους αγώνες Enduro κατακτώντας δύο Παγκόσμιους Τίτλους Enduro με τους Christophe Nambotin (πρωταθλητής Ε1) και Matthew Phillips (πρωταθλητής Ε3).
Για να γιορτάσει την επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν η ΚΤΜ παρουσίασε σε περιορισμένη έκδοση την σειρά μοτοσυκλετών 2015 KTM EXC Factory Edition.

Σε σχέση με τις standard εκδόσεις, αυτές οι special μοτοσυκλέτες έχουν δεχθεί αρκετές αναβαθμίσεις σε πολλά σημεία, με αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένα , από το τμήμα R&D της KTM στην Αυστρία, ώστε να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης. Επιπλέον τα υψηλών προδιαγραφών μοντέλα Factory Edition περιλαμβάνουν αυθεντικά εργοστασιακά γραφικά, πορτοκαλί πλάκες τιμονιού CNC και την σέλα με τα λογότυπα SDV, που δίνουν πραγματικά εργοστασιακή αίσθηση.

Οι μοτοσυκλέτες εξοπλίζονται με πορτοκαλί πίσω γρανάζι κίνησης, ποδιά κινητήρα και τα εντελώς νέα ελαστικά Metzeler (με την περιβαλλοντική έγκριση της FIM). Για να ολοκληρωθεί το εργοστασιακό look οι μοτοσυκλέτες έχουν πορτοκαλί βαμμένο πλαίσιο, με πορτοκαλί προστατευτικά ψυγείου και πορτοκαλί προστατευτικά καλαμιών, στοιχεία που τις κάνουν πανομοιότυπες με τις εργοστασιακές.

Η σειρά EXC Factory Edition για το 2015 περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα: KTM 125 EXC Factory Edition, KTM 250 EXC Factory Edition, KTM 300 EXC Factory Edition, KTM 450 EXC Factory Edition, KTM 250 EXC-F Factory Edition και KTM 350 EXC-F Factory Edition.

Σχετικές ειδήσεις