ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Η χειρότερη στιγμή του C. Crutchlow

MotoGP: Η χειρότερη στιγμή του C. Crutchlow

Ποια ήταν η εμφάνιση που θα ήθελε να ξεχάσει ο Cal Crutchlow το 2014;

Ο 29χρονος αναβάτης της ομάδας CWM LCR Honda για το 2015 (και πρώην οδηγός της Ducati), έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη στο site του περιοδικού μοτοσυκλέτας «MCN» περιγράφοντας τη χρονιά του 2014 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Ο Βρετανός Cal Crutchlow, είπε ότι χωρίς καμία αμφιβολία, η φετινή του 12η θέση στην πίστα του Silverstone (αγώνας της πατρίδας του που έγινε στα τέλη Αυγούστου) ήταν η χειρότερη στιγμή μιας μέτριας (σχεδόν κακής όπως είπε) χρονιάς για τον ίδιο.

Μέσα στην πατρίδα του, ο Crutchlow προσπάθησε να κατακτήσει μία θέση μέσα στη δεκάδα (χωρίς επιτυχία), την ώρα που ο συναθλητής του του στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, Andrea Dovizioso, πάλευε με τους Valentino Rossi και Dani Pedrosa για μια θέση στο podium.

«Θα έλεγα ότι η χειρότερή μου στιγμή φέτος, ήταν όταν αγωνιζόμουν στο Silverstone και δεν κατάφερα να είμαι ανταγωνιστικός», δήλωσε ο Cal Crutchlow και πρόσθεσε: «Δεν ήταν ότι δεν προσπάθησα. Αντίθετα τα έδωσα όλα, αλλά δεν ήμουν αρκετά γρήγορος. Δεν ήμουν ο Cal Crutchlow που έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι θεατές. Ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές μου, όταν ο Andrea ήταν τέταρτος και διεκδηκούσε μία θέση στο podium ενώ εγώ ήμουν χαμένος κάπου στην κατάταξη».

Η φετινή χρονιά έκρυβε μεγάλες ατυχίες για τον Βρετανό αναβάτη, ο οποίος στο Τέξας (το δεύτερο Grand Prix της σεζόν) είχε μια τρομακτική πτώση, ενώ κανένας από τους φίλούς της Ducati δεν θα ξεχάσει την πτώση του Crutchlow στο Phillip Island, ενώ ήταν άνετα δεύτερος στον αγώνα.

Φωτογραφίες: MotoGP.com

Σχετικές ειδήσεις