ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Beta: The Fuoristrada Co. 2015 Γυρνώντας μια νέα σελίδα

Beta: The Fuoristrada Co. 2015 Γυρνώντας μια νέα σελίδα

Μπαίνοντας αισίως στο έκτο έτος λειτουργίας της, η εταιρεία των εκτός δρόμου μοτοσυκλετών «The Fuoristrada Co» επίσημος αντιπρόσωπος των μοτοσυκλετών της Betamotor S.p.A για τη χώρα μας, γυρνά μια νέα σελίδα στην πορεία της και μετακομίζει.

Στην ίδια τοποθεσία, (στο Κουκάκι) αλλά σε έναν νέο και πιο άνετο χώρο, ακριβώς δίπλα από τη βάση της, το γνωστό κατάστημα Rider's Shop, οι λάτρεις της Ιταλικής φίρμας μοτοσυκλετών Betamotor S.p.A θα μπορούν πλέον να θαυμάσουν από κοντά τα μοντέλα trial και enduro του 2015, μερικά από τα οποία έχουν ήδη καταφθάσει.

Σε μία κοινή πλέον πορεία, το Rider's Shop και η The Fuoristrada Co. προσφέρουν μία ολοκληρωμένη πρόταση εξυπηρέτησης που περιλαμβάνει από ελαστικά των κορυφαίων εταιρειών, έως αξεσουάρ αναβάτη και, σαφώς, τις μοτοσυκλέτες Beta.

Στον αριθμό 32 πλέον της οδού Δημητρακοπούλου στο Κουκάκι της Αθήνας, ο νέος χώρος της The Fuoristrada Co. είναι έτοιμος να φιλοξενήσει κάθε συζήτηση, συμβουλή αλλά και αγορά γύρω από τα σπορ που όλοι λατρεύουμε.

Στο νέο αυτό χώρο, η εταιρία The Fuoristrada Co. αναλαμβάνει το χρέος να διατηρεί ζωντανή με το Ελληνικό κοινό την πορεία και όλες τις εξελίξεις του Ιταλικού εργοστασίου, μία πορεία που ξεκίνησε εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, από το 1904.

Στις εγκαταστάσεις της The Fuoristrada Co θα δείτε το άρτι αφιχθέν Beta RR 300 του 2015, που πέρα από τις αλλαγές σε χρώματα και πλαστικά διαθέτει πληθώρα αλλαγών και βελτιώσεων που προκύπτουν από την σκληρή προσπάθεια εξέλιξης εντός και εκτός αγωνιστικών στίβων.

Σχετικές ειδήσεις