ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Ο Stoner επιστρέφει στην Sepang

MotoGP: Ο Stoner επιστρέφει στην Sepang

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, Casey Stoner, ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη δοκιμή στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία με τη Honda Racing Corporation.

Λίγο πριν ομάδες και αναβάτες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP «εγκατασταθούν» στην Sepang για τις χειμερινές δοκιμές ο Casey Stoner έκανε ένα πρώτο πέρασμα εκεί για λογαριασμό της Honda.

Ο Αυστραλός ξεκίνησε το πρόγραμμα δοκιμών του στο (5,548 χιλιομέτρων) Circuit την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου. Μόνο οι βροχοπτώσεις (σύντομες αλλά δυνατές καταιγίδες) διέκοψαν το πρόγραμμα του καθ 'όλη τη διάρκεια του τεστ, αλλά παρ' όλα αυτά ο Casey διατήρησε σε γενικές γραμμές το σχέδιο που είχε από το HRC.

Ο δοκιμαστής της Honda οδήγησε τις μοτοσυκλέτες του 2014 και του 2015, ώστε να κάνει μία σύγκριση ανάμεσα στα δύο πλαίσια και δοκίμασε τα νέα φρένα της Brembo.

«Συνολικά, αυτό ήταν ένα καλό τεστ» δήλωσε ο Stoner και πρόσθεσε: «Βγάλαμε πολλά θετικά συμπεράσματα. Πέρασα πολύ χρόνο συγκρίνοντας τα δύο πλαίσια ώστε να δώσω δεδομένα και οι μηχανικοί να ετοιμάσουν πολλές παραλλαγές ρυθμίσεων του πλαισίου. Επιπλέον η Brembo έφερε για δοκιμή νέες δαγκάνες αλουμινίου».

Τέλος ο Stoner αναφέρθηκε στα ηλεκτρονικά λέγοντας: «Ετοίμασα κάποια βασικά πακέτα ρυθμίσεων και για τους δύο αναβάτες μας αλλά και ένα νέο τύπο ανάρτησης που προς το παρόν είναι πειραματικός».

Άραγε τι ετοιμάζει η Honda που αφορά ηλεκτρονικά και ρυθμίσεις; Ο Stoner δεν έκανε καμία άλλη αναφορά σε αυτό όσο και αν επέμεναν οι δημοσιογράφοι.

Σχετικές ειδήσεις