ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ducati: Η παρουσίαση της νέας GP15 και όλα τα μυστικά της (photοs & video)

Ducati: Η παρουσίαση της νέας GP15 και όλα τα μυστικά της (photοs & video)

Σύμφωνα με τη Scuderia με τη μοτοσυκλέτα αυτή, οι Ιταλοί, θα απειλήσουν τις ομάδες της Honda και της Yamaha, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Η Ducati παρουσίασε την καινούρια της μοτοσυκλέτα δημιουργία του Gigi Dall'Igna με την οποία ελπίζει να κατακτήσει ξανά τον κόσμο του MotoGP.

Η παρουσίαση έγινε στο Borgo Panigale μεταδόθηκε μέσω live streaming με τους αναβάτες Andrea Dovizioso και Andrea Iannone να αποκαλύπτουν την Desmosedici GP15.

Η μοτοσυκλέτα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Ιταλικό site Moto Sprint έχει: Καινούριο κινητήρα και πλαίσιο. Ο κινητήρας έχει... μετακινηθεί προς τα πίσω μέσα στο πλαίσιο της μοτοσικλέτας και έχει τη μορφή «V» και όχι «L» (όπως παλαιότερα). Ωστόσο η περιεχόμενη γωνία παραμένει 90 μοίρες. Έχει μικρότερο πλάτος με αποτέλεσμα συνολικά η μοτοσυκλέτα να είναι πιο στενή.


Επίσης, υπάρχει μια περίεργη εισαγωγή στην εμπρός δεξιά μεριά του φέρινγκ η οποία αποτελεί μυστήριο για την ώρα (κανείς δεν έδωσε εξηγήσεις για αυτήν (πιθανόν να είναι διακοσμητική και να μην έχουν τίποτε να πουν).

Στα πλάγια ξεχωρίζει το τελικό της εξάτμισης που βγαίνει χαμηλά και είναι πιο κοντό από το παλαιότερο. Βέβαια όλοι σχολίασαν πως μάλλον θα μεγαλώσει γιατί θα ζεσταίνει το ψαλίδι. Διαφορετική έξοδο (προς τα δεξιά) έχει και το τελικό των εξατμίσεων, που βγαίνει πίσω από τη σέλα.

+
Το κομμάτι της «ουράς» είναι πιο όμορφο και θυμίζει την RSV4. Μακάρι ο Gigi Dall'Igna να φέρει κάποιες παλαιότερες και δοκιμασμένες ιδέες του από την Aprilia στην Ducati.

Σχετικές ειδήσεις