ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Honda: Νέα χρώματα για το SH Mode 125 του 2015

Honda: Νέα χρώματα για το SH Mode 125 του 2015

Το Honda SH Mode σας επιτρέπει να αποδράσετε από την καθημερινότητα και να απολαύσετε στις διαδρομές σας, εικόνες, που μέχρι τώρα φαίνονταν χωρίς κανένα ενδιαφέρον.

Οι μικρές διαστάσεις του SH Mode προσφέρουν αξιόπιστη μετακίνηση και απόλυτο έλεγχο σε κάθε περίπτωση. Κατά τη σχεδίαση, συνυπολογίστηκαν η κίνηση των μεγαλουπόλεων, το κόστος των καυσίμων και οι εναλλαγές τύπου και ποιότητας του οδοστρώματος στο οποίο οδηγείτε καθημερινά.

Το SH Mode είναι μικρό σε διαστάσεις, ελαφρύ και διαθέτει έναν αξιόπιστο κινητήρα με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ο οποίος παρέχει οικονομική και γρήγορη κίνηση σε κάθε περιβάλλον. Ο διακόπτης idle Stop διακόπτει τη λειτουργία του κινητήρα όταν λειτουργεί στο ρελαντί και συμβάλλει σημαντικά στην ελάχιστη δυνατή κατανάλωση καυσίμου.

H χαμηλή σέλα και το ευρύχωρο επίπεδο δάπεδο προσφέρουν εύκολη και πολύ άνετη οδήγηση. Κάτω από τη σέλα υπάρχει ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στον οποίο μπορείτε να μεταφέρετε το full face κράνος σας και άλλες αποσκευές. Από τον εκλεπτυσμένο μοντέρνας αντίληψης ψηφιακό πίνακα οργάνων μέχρι την λεπτή χρωμιωμένη ουρά του, το SH Mode χαρακτηρίζεται από τη σύγχρονη γοητευτική εμφάνιση που τραβάει τα βλέμματα, όπου κι αν βρεθεί.

Διαθέσιμα Χρώματα

Συνεχίζοντας το όνομα SH για πάνω από 30 χρόνια ­ από την πρώτη παρουσίαση του SH 50 το 1984, το 2015, πωλείται με νέα χρώματα: Οι νέοι χρωματισμοί είναι το κόκκινο με την ονομασία Candy Rosy Red και το πράσινο Pearl Celadon Green.

Σχετικές ειδήσεις