ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Red Bull X-Fighters: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το event της Αθήνας

Red Bull X-Fighters: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το event της Αθήνας

Στις 12 Ιουνίου η Αθήνα θα ζήσει ένα ανεπανάληπτο βραδινό αγωνιστικό υπερθέαμα.ΤοRed Bull X-Fighters,το κορυφαίοFreestyle Motocross World Tourκάνει στάση γιαπρώτη φορά στην Ελλάδακαι συγκεκριμέναστο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Red Bull X-Fighters της Αθήνας ξεκίνησε με μειωμένες τιμές έως τις 31 Μαρτίου.

Οι προβολείς στο μεγαλειώδες Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου (το οποίο διαχειρίζεται η Dionyssomarble) ανάβουν και η δράση ξεκινά: συγκλονιστικά τρικς που αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας, κορυφαίοι αναβάτες από όλο τον κόσμο και ένα εντυπωσιασμένο πλήθος να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα! Όλα αυτά θα συμβούν το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2015 στις 21:00, στην κοιτίδα εξόρυξης των μαρμάρων με τα οποία χτίστηκαν πολιτιστικά αριστουργήματα της Αρχαίας Αθήνας.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το αγωνιστικό υπερθέαμα, έχει ήδη ξεκινήσει εδώ, με τις τιμές να ξεκινούν από 12 ευρώ και να περιλαμβάνουν διάφορες επιλογές για θέσεις, για καθήμενους αλλά και όρθιους, για όσους θέλουν μια πανοραμική θέα ή αυτούς που επιθυμούν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη δράση. Βιαστείτε και μπορείτε να εξασφαλίσετε «Early Bird» εισιτήρια με έκπτωση 15% πραγματοποιώντας την αγορά σας έως και τις 31 Μαρτίου για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων!

Στα αγωνιστικά νέα, η αυλαία του παγκόσμιου πρωταθλήματος ανοίγει αυτή την Παρασκευή, 6 Μαρτίου στην Πόλη του Μεξικού. Οι 12 από τους κορυφαίους FMX αναβάτες όλου του κόσμου ρίχνονται στη μάχη του τίτλου για ακόμη ένα Red Bull X-Fighters World Tour στην Plaza de Toros Monument, στην μεγαλύτερη αρένα ταυρομαχιών του πλανήτη προετοιμάζοντας το έδαφος για τον δεύτερο αγώνα της φετινής σεζόν στην Αθήνα.


Ο αγώνας της Αθήνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά το lineup των αναβατών στην Πόλη του Μεξικού:

  1. Harry Bink (AUS)
  2. Levi Sherwood (NZL)
  3. Dany Torres (ESP)
  4. Tom Pages (FRA)
  5. Remi Bizouard (FRA)
  6. Adam Jones (USA)
  7. Clinton Moore (AUS)
  8. Mat Rebeaud (SUI)
  9. Javier Villegas (CHL)
  10. Brody Wilson (USA)
  11. 11. Erick Ruiz (MEX)
  12. 12. Jeremy Rouanet (FRA)

Ο αγώνας από το Μεξικό θα μεταδοθεί ζωντανά από το redbullxfighters.com και το Red Bull TV στις 05:00 τοπική ώρα Ελλάδος.

Σχετικές ειδήσεις