ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Vespa: Νέα τιμή για την GTS 250 (photos & video)

Vespa: Νέα τιμή για την GTS 250 (photos & video)

Η μοναδική Vespa GTS 250 σε μοναδικά ανταγωνιστική τιμή 3.550 ευρώ.

Διασταύρωσε το σχέδιο της Vespa με τις επιδόσεις ενός μεγάλου GT και θα πάρεις την μοναδική Vespa GTS 250, ένα δίτροχο που ξεχωρίζει για το πραγματικά μοναδικό του στυλ στην πολυπληθή κατηγορία των scooter GT.

Ελεύθερη, σύγχρονη και αστική, η Vespa αποτελεί συνώνυμο του όρου scooter. Κομψή, πρακτική και «έξυπνη», είναι απόλαυση να την έχεις και να τη χρησιμοποιείς.

H Vespa GTS 250, διαθέτει τετράχρονο κινητήρα 250 κ.εκ., τεσσάρων βαλβίδων και ηλεκτρονικό ψεκασμό, σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές Euro-3, αναλογικό / ψηφιακό πίνακα οργάνων, και αποτελεί τη μοντέρνα έκδοση της θρυλικής GS και την ιδανική πρόταση της κατηγορίας.

Εκτός από τον υπερμοντέρνο, ισχυρό τετράχρονο υδρόψυκτο κινητήρα 250 κ.εκ., με ηλεκτρονικό ψεκασμό, η Vespa GTS διαθέτει δυο δισκόφρενα και πλαίσιο από χάλυβα. Ξεχωριστά χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν το φωτιστικό σώμα της ουράς, το πάνελ των οργάνων, μια φαρδιά σπορ σέλα και μια εκλεκτής ποιότητας σχάρα πίσω σε στυλ Vespa.

Σε μια αγορά scooter GT, όπου οι αναβάτες είναι κακομαθημένοι εκ πεποιθήσεως, η Vespa GTS αποτελεί την έξυπνη επιλογή «όλα σε ένα». Συνδυάζει την κλάση της Vespa, την μοναδική εμφάνιση και την ευελιξία με τις επιδόσεις και την τεχνολογική αρτιότητα των μεγάλων scooter GT. Είναι Vespa και ξεχωρίζει για το όνομα και την εμφάνισή της στις διαδρομές μέσα και έξω από την πόλη.

Η Vespa GTS 250 διαθέτει δυναμικά χαρακτηριστικά ενώ αποτελεί συνέχεια στην παράδοση που ξεκίνησε η GS το 1955 και συνεχίστηκε μέσω των διαφόρων αγωνιστικών προτύπων όπως τα 90 SS και 50 Special, καθώς και η Vespa Rally.

Μπορείς να αποκτήσεις σήμερα το κλασικό δίτροχο που έφερε το πραγματικό στυλ στην πολυπληθή κατηγορία των scooter GT, στη μοναδικά ανταγωνιστική τιμή των 3.550 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις