ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP Grand Prix Κατάρ: Έχασε το... φως του ο Lorenzo (photos)

MotoGP Grand Prix Κατάρ: Έχασε το... φως του ο Lorenzo (photos)

Ο αναβάτης της Yamaha Jorge Lorenzo εξηγεί γιατί έμεινε πίσω στο Grand Prix του Κατάρ και τερμάτισε τέταρτος ενώ πάλευε για την πρώτη θέση.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Jorge Lorenzo διεκδικούσε την πρώτη θέση στο Grand Prix του Κατάρ πρώτο αγώνα της χρονιάς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, όταν για ένα μυστήριο λόγο έχασε θέσεις στους τελευταίους γύρους τερματίζοντας τέταρτος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διπλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής (2010 2012) οι όποιες ελπίδες είχε για να διεκδικήσει τη νίκη χάθηκαν, όταν αντιμετώπισε ένα περίεργο πρόβλημα με το κράνος του και δεν μπορούσε να δει.

«Το εσωτερικό έπεφτε συνέχεια στα μάτια μου όταν ήμουν μπροστά, επτά ή οκτώ γύρους πριν από τέλος. Την τελευταία φορά που με πέρασε ο Dovi ήταν επειδή δεν έβλεπα» δήλωσε ο 27χρονος Ισπανός και πρόσθεσε: « Οι χρόνοι μου ήταν στο 1:55.9 και όταν συνέβη αυτό ανέβηκα στο 1:56.3 και 1:56.4. Δεν έβλεπα καλά τις στροφές και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ και να οδηγήσω όπως πριν. Έτσι έχανα μισό δευτερόλεπτο σε κάθε γύρο. Ένιωθα καλά, ειδικά στις τελευταίες στροφές που ήμουν όλο και πιο γρήγορος. Όμως έπρεπε να κλείνω το γκάζι για να μην πέσω, διότι δεν έβλεπα καλά. Στην τελική και στα φρένα η Ducati ήταν πολύ πιο δυνατή από εμάς, αλλά ήμασταν καλύτεροι μέσα στις στροφές, ενώ η επιτάχυνση ήταν ίδια».

Σχετικές ειδήσεις