ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP Κατάρ: Δεν συνεχίζει ο Pedrosa

MotoGP Κατάρ: Δεν συνεχίζει ο Pedrosa

Μετά το τέλος του πρώτου αγώνα της χρονιάς, ο Dani Pedrosa αποκάλυψε ότι η παλιότερη επέμβαση που είχε κάνει στο χέρι του για να διορθώσει το πρόβλημα με το arm-pump δεν δούλεψε.

Το πρόβλημα του arm pump (ο ιατρικός όρος είναι το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης βραχίονα κατά το οποίο οι μύες πιάνονται και κάθε κίνηση των χεριών γίνεται προβληματική) έκανε και πάλι την εμφάνισή του στον αγώνα του Κατάρ. Ο Pedrosa δήλωσε πως είχε την αίσθηση ότι στα χέρια του είχε πλάκες μολύβδου. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Ισπανός δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των πρώτων.

«Βασικά είχα πρόβλημα arm-pump. Είχα ξεκινήσει να έχω πολλά προβλήματα ήδη από πέρυσι και δυσκολευόμουν σε κάθε αγώνα στη συνέχεια. Τα αποτελέσματά μου έκτοτε δεν είναι καλά και φταίει αυτό» και πρόσθεσε: «Προσπαθούσα όλο αυτόν τον καιρό να το διορθώσω. Δεν ήταν εύκολο. Έκανα μια εγχείριση και δεν ήταν επιτυχής. Δεν το έλεγα στις δηλώσεις μου, όμως η Honda το ήξερε. Ήθελα να δω αν μπορούσα να κάνω εγχείριση πριν από το φετινό Πρωτάθλημα. Όλοι μου είπαν, δυστυχώς, να μην το κάνω. Ακολούθησα τη συμβουλή και δούλεψα με λιγότερο επιθετικές θεραπείες» και ο Pedrosa κατέληξε: «Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Το σχέδιό μου τώρα είναι να φτιάξω το χέρι μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς. Διότι όπως είπα, ούτε οι γιατροί ξέρουν τι να κάνω. Θα προσπαθήσω να απαλλαγώ από το πρόβλημα πάντως. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και όλους τους οπαδούς μου που με στηρίζουν σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Σχετικές ειδήσεις