ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παν. Πρωτάθλημα Ταχύτητας: Δυνατό ξεκίνημα για την Ducati (photos)

Παν. Πρωτάθλημα Ταχύτητας: Δυνατό ξεκίνημα για την Ducati (photos)

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών (ΠΠΤ2015), ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο αεροδρόμιο/ πίστα της Τρίπολης. Με καλό καιρό και πολλούς μοτοσυκλετιστές να φθάνουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο για να παρακολουθήσουν από κοντά τους κορυφαίους Έλληνες οδηγούς.

Η ομάδα KOSMOCAR-EKO DUCATI TEAM κέρδισε και πάλι με διαφορά τις εντυπώσεις στο paddock με κυρίαρχη παρουσία και πάρα πολλοί θεατές θέλησαν να φωτογραφηθούν με την κορυφαία Superbike, την αγωνιστική Panigale 1199S, με τον οδηγό Λευτέρη Πίππο και βέβαια με τα καταπληκτικά «paddock girls» των χορηγών της ομάδας, που έδωσαν άλλο χρώμα και ανέβασαν κι άλλο τη θερμοκρασία στην ατμόσφαιρα.

Η μεγάλη κατηγορία του ΠΠΤ, η Superstock έχει φέτος τρομερό συναγωνισμό και ο Λευτέρης Πίππος ξεκίνησε τον αγώνα από την 4η θέση που είχε πάρει στις Κατατακτήριες Δοκιμές. Πέρασε στην 1η θέση, αλλά την έχασε σχετικά γρήγορα από τον Σάκη Συνιώρη. Οι δύο τους ξεκίνησαν μια δυνατή μάχη ξεχωρίζοντας από τους υπόλοιπους μέχρι τη μέση του αγώνα. Σε αυτό το σημείο ο οδηγός της Ducati έχασε λίγο χρόνο για να επανέλθει σε πολύ καλούς χρόνους στο τέλος του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει να καλύψει το χαμένο έδαφος και συγχρόνως κρατώντας διαφορά ασφαλείας από τον Χάρη Παρασκευόπουλο που πήρε τελικά την τρίτη θέση.


Ο Λευτέρης Πίππος δήλωσε: «Ξεκίνησα καλά τον αγώνα και έδωσα για πολλούς γύρους τη μάχη για την πρώτη θέση με τον Σάκη Συνιώρη. Σε κάποια σημεία της πίστας ήμασταν καλύτεροι, σε κάποια άλλα χάναμε λίγο. Η Ducati Panigale δούλεψε άψογα και ήταν τέλεια ρυθμισμένη από την ομάδα και έτσι δώσαμε μια δυνατή μάχη για την 1η θέση αλλά τελικά δεν καταφέραμε να την πάρουμε. Κρατάμε στα θετικά το ρυθμό στο τέλος του αγώνα και τώρα θα δουλέψουμε για τον αγώνα του Μαΐου στα Μέγαρα. Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα η μεγάλη παρουσία του κόσμου στην Τρίπολη και η αγάπη που έδειξε στην ομάδα μας».

Ο Team Manager Γιάννης Μυτιληνάκης δήλωσε: «To Πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ ωραία και πήραμε ένα ιδιαίτερα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που αποτελούσε τον πρώτο στόχο μας, τη σταθερή παρουσία στο βάθρο των νικητών. Η ομάδα δούλεψε άψογα και η Ducati Panigale εκτός από πανέμορφη στον χώρο των paddock έδειξε και πολύ δυνατή μέσα στην πίστα. Ο Λευτέρης Πίππος έκανε ένα καλό αγώνα και έχασε τη νίκη στις λεπτομέρειες. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε βελτιωμένοι για τη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν ώστε να έχουμε την πιο έντονη παρουσία στο paddock, το DOC (Desmo Owners Club) για την υποστήριξη, τους πολλούς θεατές που ήταν κοντά μας και την οργάνωση που έκανε έναν άψογο αγώνα».

Σχετικές ειδήσεις