ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Vespa

Vespa

Με αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Vespa, η Piaggio Hellas σας κάνει δώρο πακέτο γνήσιων αξεσουάρ, αξίας έως 450 ευρώ.

Επισκεφτείτε τώρα ένα σημείο πώλησης Vespa, για να δείτε από κοντά όλη τη γκάμα και να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Εκμεταλλευτείτε άμεσα τα μοναδικά πλεονεκτήματα και ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

Όσοι αναζητάτε, Vespa στυλ και επιδόσεις μεγάλου GT, υπάρχει η Vespa GTS 250. Θα τη βρείτε... διαθέσιμη σε νέα ανταγωνιστική τιμή, μόλις στα 3.550 ευρώ στο κοντινότερο σημείο πώλησης του Επίσημου Δικτύου Διανομέων Vespa.

Διασταύρωσε το σχέδιο της Vespa με τις επιδόσεις ενός μεγάλου GT και θα ανακαλύψτε την μοναδική Vespa GTS 250, ένα δίτροχο που ξεχωρίζει για το πραγματικά μοναδικό του στυλ στην πολυπληθή κατηγορία των scooter GT.

Ελεύθερη, σύγχρονη και αστική, η Vespa αποτελεί συνώνυμο του όρου scooter. Κομψή, πρακτική και «έξυπνη», είναι απόλαυση να την έχεις και να τη χρησιμοποιείς.

H Vespa GTS 250, διαθέτει τετράχρονο κινητήρα 250κ.εκ., αναλογικό / ψηφιακό πίνακα οργάνων, και αποτελεί τη μοντέρνα έκδοση της θρυλικής GS και την ιδανική πρόταση της κατηγορίας.

Εκτός από τον υπερμοντέρνο, ισχυρό τετράχρονο υδρόψυκτο κινητήρα η Vespa GTS διαθέτει δυο δισκόφρενα και πλαίσιο από χάλυβα. Ξεχωριστά χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν το φωτιστικό σώμα της ουράς, το πάνελ των οργάνων, μια φαρδιά σπορ σέλα και μια εκλεκτής ποιότητας σχάρα πίσω σε στυλ Vespa.

Η Vespa GTS 250 διαθέτει δυναμικά χαρακτηριστικά ενώ αποτελεί συνέχεια στην παράδοση που ξεκίνησε η GS το 1955 και συνεχίστηκε μέσω των διαφόρων αγωνιστικών προτύπων όπως τα 90 SS και 50 Special, καθώς και η Vespa Rally.

Μπορείς να αποκτήσεις σήμερα το κλασικό δίτροχο που έφερε το πραγματικό στυλ στην πολυπληθή κατηγορία των scooter GT, στη μοναδικά ανταγωνιστική τιμή των 3.550€.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.gr.vespa.com/gr/index.html#/vespa/GR/gr/news/news51

Επιστροφή στο Newsbomb on wheels.

Σχετικές ειδήσεις