ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP Grand Prix Γαλλία: Ο Marquez ξεκινά από την pole position

MotoGP Grand Prix Γαλλία: Ο Marquez ξεκινά από την pole position

Την τρίτη, για το 2015, και την 25 pole position στην μεγάλη κατηγορία των MotoGP κέρδισε ο Marc Marquez. Έτσι ο αναβάτης της Repsol Honda, ξεκινά το Grand Prix της Γαλλίας από την πρώτη θέση.

Ο Ισπανός ήταν μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος από τον δεύτερο Andrea Dovizioso (Ducati) ο οποίος συνέχισε το σερί των εμφανίσεων της Ducati στην πρώτη σειρά της εκκίνησης. Ο Jorge Lorenzo (Movistar Yamaha) έκλεισε την πρώτη σειρά. Παρά την φαινομενικά καλή του εμφάνιση ο ίδιος χαρακτήρισε τις κατατακτήριες δοκιμές ως τις χειρότερες της καριέρας του, ενώ τόνισε ότι δεν μπόρεσε να κάνει ούτε έναν καλό γύρο στα 15 διαθέσιμα λεπτά.

Για 51/1000 του δευτερολέπτου Cal Crutchlow (CWM LCR Honda) ξεκινά από την τέταρτη θέση (δεύτερη σειρά έχοντας δίπλα του, τον Andrea Iannone (Ducati). Ο Ιταλός παρά τον τραυματισμένο του ώμο κατάφερε να φτάσει ως την πέμπτη θέση, αφήνοντας τον Bradley Smith (Monster Yamaha Tech 3) στην έκτη θέση.

Ο Valentino Rossi θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση. Βέβαια ας μην ξεχνάμε πως ο Doctor τις δυο προηγούμενες φορές, που ξεκίνησε από την τρίτη σειρά, κατάφερε να τερματίσει πρώτος στον αγώνα. Δίπλα από τον Rossi ξεκινά τον αγώνα ο Dani Pedrosa (Repsol Honda) στις πρώτες του κατατακτήριες δοκιμές μετά την επέμβαση στο χέρι του. Τον ένατο χρόνο «έγραψε» ο Danilo Petrucci (Pramac Ducati).

Σχετικές ειδήσεις