ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Suzuki: Το Address και οι Urban Legends

Suzuki: Το Address και οι Urban Legends

Tο νέο Suzuki Address είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στην προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης των 1.795 ευρώ

Με πάνω από 640.000 πωλήσεις το Address ξεπέρασε κατά πολύ την τάση της εποχής του και το όνομά του έγινε σε ολόκληρο τον κόσμο συνώνυμο της αστικής μετακίνησης, έγινε ένας Αστικός Μύθος.

Το 1987, όταν και εμφανίστηκε το Address, η Suzuki για πρώτη φορά παρουσίασε έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο σε μία μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα. Αν και η άνεση αποτελούσε ένα σπάνιο χαρακτηριστικό 28 χρόνια πριν, η SUZUKI από τότε συνέχισε διαρκώς να εξελίσσει την ιδέα αυτή προς όφελος του αναβάτη με την σειρά των scooter Address.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, το νέο Suzuki Address έχοντας ανασχεδιαστεί πλήρως και σε συνδυασμό με την νέα τεχνολογία του κινητήρα του, προσφέρει ανεπανάληπτες επιδόσεις, απαράμιλλη αξιοπιστία, οικονομία καυσίμου, ηλεκτρονικό ψεκασμό και μια σειρά από άλλες καινοτομίες που στόχο έχουν την άνεση, το στυλ και την απεριόριστη χρηστικότητα στις εντός πόλης μετακινήσεις.

Πιο αναλυτικά, το νέο Suzuki Address διαθέτει: Επιδόσεις και μέγιστη οικονομία καυσίμου
Η χωρητικότητα των 113κ.εκ. του κινητήρα του νέου Address βάζει νέα πρότυπα αφού η κατανάλωση καυσίμου είναι μόλις 1,96 lt / 100 km και προσφέρει δυνατή επιτάχυνση ειδικά στις χαμηλές και μεσαίες στροφές.

Στυλ και εμφάνιση

Τονισμένες ακμές και γωνίες κάνουν το νεό Address να ξεχωρίζει. Ο σχεδιασμός του είναι νεανικός, φρέσκος και μοντέρνος και θέτει τα πρότυπα για την "on the go" μετακίνηση.

Η ποιότητα συναρμολόγησης των πλαστικών, η τελειότητα στη λεπτομέρεια που το διακρίνει όπως οι εκλεπτυσμένες του διαστάσεις, τα διαθέσιμα χρώματα, η σχεδίαση της εξάτμισης, οι μαύροι τροχοί κράματος αλουμινίου, ακόμα και το σχήμα του πίσω φτερού θα τραβήξουν την προσοχή σας από την πρώτη στιγμή.

Ο διαχωρισμός του κεντρικού φαναριού από τα φλάς και τα φώτα θέσης καθώς και ο σφηνοειδής σχεδιασμός τους, του δίνουν μια αεροδυναμική επιθετική εμφάνιση.

Χρηστικότητα

Το στυλ και η πρακτικότητα σπάνια συναντιόνται μαζί! Στο νέο Suzuki Address οι σχεδιαστές φρόντισαν ώστε αυτά τα δυο να συνυπάρξουν αρμονικά.

  • 20,6L αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα
  • Μεγάλες αποθηκευτικές θήκες στην κολώνα του τιμονιού (χωρίς μάλιστα η δεξιά θήκη να μειονεκτεί σε χωρητικότητα εξαιτίας της κλειδαριάς)
  • Μεγάλο πάτωμα για να φιλοξενήσει τα πόδια σας και να βρείτε την θέση οδήγησης που σας ταιριάζει.
  • Κάλυμμα της κλειδαριάς της μίζας με ταυτόχρονο άνοιγμα της σέλας (μια κίνηση για τον αναβάτη σε σχέση με τον ανταγωνισμό όπου εκεί ο αναβάτης πρέπει να κάνει δυο κινήσεις για να ανοίξει την σέλα)
  • Άγκιστρο με βαθύ άνοιγμα και μέγιστο βάρος 1,5 kg
  • Δυο χοντρά άγκιστρα για δύο full face κράνη
  • Αναδιπλούμενα ποδιστήρια
  • Κεντρικό και πλαϊνό σταντ στο βασικό εξοπλισμό
  • Στενός σχεδιασμός πλαισίου για ευελιξία κινήσεων
  • Κλείδωμα πίσω φρένου
  • Μεγάλη σχάρα φόρτωσης στο βασικό εξοπλισμό

Σχετικές ειδήσεις